1 Mayıs 2019 Çarşamba

Barcelona Messi ile finale yürüyor

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Barcelona, evinde Liverpool’u 3-0 yenerek final için büyük bir avantaj yakaladı. Gecenin yıldızı iki gol atan Lionel Messi oldu.

Şampiyonlar Ligi’nde merakla beklenen Barcelona-Liverpool yarı final ilk maçının galibi İspanya’nın Katalan ekibi oldu. Goller Luis Suarez ve Messi’den(2) geldi.

SUAREZ PERDEYİ AÇTI

Karşılaşmaya İngiltere’nin Liverpool takımı da istekli başladı. İlk dakikadan itibaren üst düzey bir mücadele yaşandı. Karşılıklı ataklar 86 bin seyircide büyük heyecan yarattı. İlk gol ev sahibi Barcelona’dan geldi. 26. dakikada Messi ile başlayan atakta Jordi Alba ceza sahasına girmeden topu içeriye koşu yapan Luis Suarez’in önüne bıraktı. Golcü oyuncu tek vuruşla skoru 1-0’a getirdi.

Messi, Suarez’in direkten dönen topu tamamlayarak skoru 2-0’a getirdi.

MESSİ MAÇA AĞIRLIĞINI KOYDU

Karşılaşmanın ikinci yarısında Messi damgasını vurdu. Liverpool 47’de Milner ve sonrasında Salah ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Katalan ekibi, oyunu yavaş yavaş istediği noktaya getirdi. 75’te atağı olgunlaştıran Messi fileleri havalandırmakta zorlanmadı. Luis Suarez’in direkten dönen topunu kontrol eden Arjantinli yıldız skoru 2-0’a getirdi.

Messi’nin attığı frikik golü maçın unutulmaz anlarından biri oldu.

82’DE CAMP NOU YIKILDI

Karşılaşmanın 82. dakikasında Barcelona frikik kazandı. Topun başına geçen Messi’yi tribünler dikkatli bir şekilde izlerken müthiş bir gole şahitlik etti. 25 metreden müthiş bir vuruş yapan Messi skoru 3-0 yaptı.

Mücadele bu skor ile tamamlanırken Camp Nou’da Messi’ye büyük bir sevgi gösterisi vardı.  7 Mayıs Salı günü Anfield Road’ta bu maçın rövanşını oynayacak. Karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder