1 Mayıs 2019 Çarşamba

Lionel Messi: 4-0’lık galibiyet daha güzel olurdu

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Liverpool’u 3-0 mağlup eden Barcelona’nın yıldız oyuncusu Lionel Messi maç sonu açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi değerlendiren Lionel Messi, duraklama anlarında Dembele’nin 4. golü atamadığı pozisyona dikkat çekerek “Maçın son dakikasında bulduğumuz fırsatı değerlendirmemiz gerekiyordu. 4-0’lık galibiyet daha güzel olurdu. Aldığımız sonucun değerli olduğunu biliyoruz ama turu geçmediğimizin farkındayız. Rövanşta zorlu bir maç bizi bekliyor. Kazandığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Messi’nin kullandığı frikik atışında Liverpool kalecisi Alisson Becker çaresiz kaldı.

LİVERPOOL’UN GOL ATAMAMASI ÖNEMLİYDİ

Arjantinli oyuncu açıklamasına “Onların oyununa uyduğumuz için baskı yedik ve kontra atak şansı kovalamak zorunda kaldık. Liverpool’un gol atamaması çok önemliydi. İkinci yarı skoru değiştirecek şansları buldular ama değerlendiremediler. Coutinho’nun oyundan çıkarken gördüğü tepkiyi onaylamıyorum. Takım arkadaşlarımdan birinin bu durumda kalmış olması üzücü bir durum” sözleriyle son verdi.

VALVERDE: YENİLEBİLİRDİK

Barcelona’nın Teknik Direktörü Ernesto Valverde zor bir maç oynadıklarını belirterek, “Gerçek şu ki, Liverpool’un da kazanacak pozisyonları vardı. Geriye düşebilirdik, yenilebilirdik. Fakat, çok güçlü bir takıma karşı muhteşem bir skor elde ettik.” ifadelerini kullandı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder