30 Nisan 2019 Salı

Golü at, istersen jübile yap futbolu bırak

Süper Lig’in 30’uncu haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşan Trabzonspor sahadan 1-1 berabere ayrılmış, Bordo-Mavili takımın golünü de Yusuf Yazıcı kaydetmişti. Baba İsmail Yazıcı ise oğluna bu maç için farklı bir motivasyon uygulamış.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Trabzonspor’un genç yıldızı “Kazanamadığımız için gerçekten çok üzgünüm. Fenerbahçe’ye gol atmamı isteyen babamın hayalini gerçekleştirdiğim için mutluyum, tek sevindiğim nokta bu. Bu golü babama armağan ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

‘İSTERSEN JUBİLE YAP FUTBOLU BIRAK’ DEDİM

Trabzonspor’un genç oyuncusu babasının hayalini gerçekleştirdiğini ancak skor nedeniyle buruk bir sevinç yaşadığını ifade etmişti. 61saat’e konuşan baba İsmail Yazıcı, “Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi en son yendiğinde Yusuf 6 aylıktı. Bende maç öncesi Yusuf’a ‘inşallah galibiyet golünü atarsın.

Yeter ki gol at kazan, bu maçtan sonra istersen jübile yap futbolu bırak’ şeklinde motive etmeye çalışmıştım” açıklamasını yaptı.

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı, gol atarak babasının isteğini yerine getirdi. Ancak son dakikada gelen Fenerbahçe’nin golü galibiyeti engelledi.

ÇOK DUYGULU VE ONURLU BİR ANDI

Kendisinin gurur dolu bir an yaşadığını son dakikalarda yenilen golle çok üzüldüğünü dile getiren baba Yazıcı, “Ben de, Yusuf da çok üzüldü. Maç sonunda bir kez daha konuştuk, “Baba sözünü yerine getirdim ama golü önleyemedik ne yapayım” dedi.

Çok duygulu onurlu anlardı. Yapılacak bir şeyin olmadığını ifade ederek oğlumu tebrik ettim” şeklinde hislerini paylaştı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder