30 Nisan 2019 Salı

Meral Akşener’den YSK ve AKP’ye yaylım ateşi! CANLI YAYIN

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul seçimlerinin iptal söylentilerinin ayyuka çıkmasıyla ilgili YSK, AKP Ve MHP’yi yaylım ateşine tuttu.

İyi Parti lideri Akşener, YSK üyelerine seslendi “Bugün size baskı yapanlar devran döndüğünde sizi dımdızlak ortada bırakırlar” dedi. Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı ve sonrasında yaşananlar için “inek hırsızından kahraman çıkarmaya çalışmak ahmaklıktır. Korkuyorum inek hırsızına türbe gibi ziyaretler başlayacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump telefonla görüştü. Erdoğan s-400’ler konusunda çalışma grubu kurulmasını önerdi. Ama Trump görmezden geldi. Yunanistan’da, Türkiyeli mültecilere yönelik son 3 günde 3 yasa dışı geri itme olayı yaşandı.

26 Nisan’dan bu yana yaşanan olaylarda 40’a yakın kadın erkek ve çocuğun zorla Türkiye tarafına gönderildi ve bazılarının darp edildi. Üç ay önce inşaatta düşüp hayatını kaybeden KHK’lı öğretmen Kazım Kurnaz hakkında açılan “terör örgütüne üye olmak” davasından beraat etti. Kararda, “somut ve inandırıcı bir vicdani kanaate ulaşılamadığı için beraatına karar verilmiştir” deniyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder