31 Mart 2019 Pazar

Ankara’da ibre Mansur Yavaş’tan yana

Ankara’dan ilk gelen seçim sonuçlarına göre Mansur Yavaş seçim yarışını önde götürüyor. Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yüzlerin güldüğünü belirterek, sandığa sahip çıkılmasını istedi.

Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yüzler gülüyor, Ankara’da her şey kontrol altında. Bereket ve huzurun Ankara’da hakim olmasına saatler kaldı. Sandıklarımızı terk etmeyelim” dedi.

MANSUR YAVAŞ YÜZDE 49 İLE ÖNDE

Ankara’da sandıkların yüzde 47’si açıldı. Mansur Yavaş yüzde 49.06’ı ile yarışı önde götürüken, AKP’nin adayı Mehmet Özhaseki ise yüzde 48.14 oy oranında. Ankara’da Çankaya gibi CHP’nin oy oranının yüksek olduğu ilçelerin Anadolu Ajansı tarafından sona bırakıldığı düşünüldüğünde, Yavaş’ın ilerleyen saatlerde farkı açması bekleniyor.

ANKARA’DA TRAFOLARA KEDİ GİRDİ ENDİŞESİ

Seçimin en kritik şehirlerinden biri olarak gösterilen Ankara’da oy kullanma işleminin sona ermesine ve sandıkların açılmasına bir saat kala elektrik kesintileri başladı. Oy kullanma işlemlerinin sona ermesine bir saat kala elektrik kesintileri başladı.

Çankaya’ya bağlı Hilal, Oran ve Yıldızevler bölgelerinde elektrik kesintileri yaşandı. Daha önceki seçimlerde de oy sayımı esnasında elektriklerin kesilmesi “hile” iddialarını kuvvetlendirmişti. Dönemin Enerji Bakanı Taner Yıldız muhalefetin eleştirilerine, “Trafoya kediler girmiş olamaz mı?” cevabını vermişti.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder