31 Mart 2019 Pazar

İmamoğlu’ndan AKP’nin teşekkür pankartları için suç duyurusu

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarının kesinleşmemesi ve YSK’den henüz bir açıklama yapılmamasına rağmen AKP’nin seçimi kazandığı şeklinde pankartlar hazırlanmasına tepki gösterdi. İmamoğlu, rakibi Binali Yıldırım’a seslenerek, “Kendini bu manipülasyona feda etmemesini öneriyorum. Bu pankartı asan emekçilerin bir suçu yok. Bunun arkasındaki siyasi iradeye sesleniyorum bu yetkisiz insanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağım” diye konuştu.

İBB tarafından asılan pankartların görüntülerini Twitter hesabından paylaşarak Binali Yıldırım’ı uyaran İmamoğlu, Pankart operasyonunu kınadığını söyleyerek, “Binali Yıldırım Bey’e de kendini bu manipülasyona feda etmemesini öneriyorum.” dedi.

Paylaşımında Binali Yıldırım ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’ya seslenen İmamoğlu, “Manipülasyon şimdi de İBB eliyle sürüyor. Gece yarısı pankart operasyonu sadece algı çalışmasıdır. Bu yanlışı şiddetle kınıyor, Binali Yıldırım Bey’e de kendini bu manipülasyona feda etmemesini öneriyorum. ” ifadelerini kullandı.

kronos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder