31 Mart 2019 Pazar

Mansur Yavaş bu defa ipi göğüslemeyi başardı

Önce MHP’den, ardından CHP’den AKP adayı Melih Gökçek’e karşı iki seçim kaybeden Mansur Yavaş, bu defa Mehmet Özhaseki ile yarıştığı Ankara seçimini açık ara kazanmayı başardı.

Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 50’nin üzerinde oy alarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, herkesin başkanı olacağını belirtti. İlk ziyaretini Meral Akşener’e yapan Yavaş, Ankaralı seçmene de seslendi.

ANKARA’DA HUZUR KAZANDI

Yavaş, “Bugünden itibaren Ankara’da belediyecilikte adaletin baş üstünde taşınacağı ehliyet ve liyakat dönemi başlamıştır. Bunun için kimse kaybetmemiş Ankara kazanmıştır. Ankara’da huzur kazanmıştır. İnşallah bu huzur bereketle taçlanacaktır. Liyakat sahibi hiç kimsenin ekmeğiyle aşıyla oynamayacağız. Hakkımızla kazandık, hakkıyla işini yapanlar korkmasınlar” dedi.

MAZLUMUN, MAĞDURUN BELEDİYESİ OLACAK

Yavaş, “Biz Ankara’daki tüm hemşerilerimizi kardeşimiz biliyoruz. Tebessümle kardeşlerimize sarılacağız, kucaklayacağız, çünkü artık biz büyük bir aileyiz. Ankara Büyükşehir Belediye mazlumun mağdurun, itilmişin herkesin belediyesi olacak. Rant hırsıyla yalandan, talandan medet umanların bu gece hevesleri kaçmış olabilir. Olsun! Devlet malının yetimin, öksüzün malı olduğunu unutmayacağız. Kimseye işini öğretmeyeceğiz, sadece işimizi yapacağız” ifadelerini kullandı.

HER TÜRLÜ İFTİRAYA RAĞMEN KAZANDIK

Yavaş şunları dile getirdi: “Her türlü tehdit ve iftiraya karşı, hukukun yanında durarak, onların kamu imkanları, onların gazeteleri varsa bizim de yüreklerimiz var diyerek tarihi değiştiren kardeşlerim, arkadaşlarım hepiniz sağ olun, var olun. Bir müjde de İnşallah İstanbul’dan bekleyeceğiz. 2014’te bizim yaşadıklarımızı biliyorsunuz. İstanbul’da da İnşallah bahar gelecek diyorum.”

Askeri savcılıktan Ankara’nın umuduna: Mansur Yavaş

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder