30 Nisan 2019 Salı

Everton’ın golcüsü Niasse’nin gönlü Beşiktaş’ta

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton’ın golcüsü Oumar Niasse’ın Beşiktaş’la anlaştığı ve sezon sonunda bedelsiz şekilde takımından ayrılacağı iddia edildi.

İngiliz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Daha önce Spor Toto Süper Lig’de Akhisarspor forması giyen Oumar Niasse’nin Beşiktaş’la anlaştığı ve sezon sonunda bedelsiz olarak Siyah-Beyazlılara geleceği öne sürüldü.

Oumar Niasse, devre arasında kiralık olarak Cardiff City’e kiralandı.

FENERBAHÇE YERİNE BEŞİKTAŞ’I İSTEDİ

Ada basınında Oumar Niasse için Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yarış içerisinde olduğu ancak Senegalli futbolcunun Beşiktaş’ı tercih ettiğini yazıldı. Niasse’nin Avrupa maçlarında oynamak istediği bu nedenle Beşiktaş’a yakın olduğu belirtilirken Beşiktaş’tan gelen Cenk Tosun’un da kararında etkisi olduğu öğrenildi.

Bu sezon Premier Lig’de çıktığı 19 maçta tek bir gol bile kaydedemeyen düşüşteki golcü oyuncu 2014/2015 sezonunda Akhisarspor’dan Lokomotiv Moskova’ya 5.5 milyon euroya transfer olmuştu. Everton kendisini devre arasında Cardiff City’e kiraladı. Ocak ayından itibaren Cardiff’te oynayan Niasse 13 maçta henüz gol kaydedemedi.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder