31 Mart 2019 Pazar

Erdoğan: Dudaklarımızın arasından çıkacak sözler önem taşıyor

AKP’nin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulunda oylarını kullandı.

Erdoğan saat 13.50 sıralarında eşi Emine Erdoğan ile birlikte Kısıklı’daki konutundan çıkarak okula geldi. Erdoğan’ın hemen öncesinde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak okula geldi. Erdoğan’ı, okula girişinde İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak karşıladı.

‘HAYIRLI OLSUN’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile “3300” numaralı sandığın bulunduğu sınıfa girerek, sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, kimliklerini sandık görevlilerine verdi. Emine Erdoğan’ın oy zarfını sandığa atmasının ardından Erdoğan, kabine geçerek oyunu kullandı ve zarfı sandığa attı. Erdoğan zarfı sandığa atarken, “Milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.

‘DUDAKLARIMIZIN ARASINDAN ÇIKACAK SÖZLER…’

Erdoğan oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, “Türkiye genelinde 56 milyon seçmenin kayıtlarda olduğu bir seçime gidiyoruz. Öncelikle sabah iyi başlayan ama daha sonra Malatya Pötürge’deki olay gerçekten bizleri üzdü. Böyle bir durumun olmaması gerekirdi. Ne yazık ki burada iki vatandaşımızın ölümü Cumhurbaşkanı olarak beni ciddi manada üzmüştür. Aynı şekilde arkadaşlarımı da. Bu konuda şu anda Adalet Bakanlığımız, İçişleri Bakanlığımız yargı süreci olarak gerekli bütün araştırmaları, soruşturmaları yapıyorlar. Ben bu iki arkadaşımıza rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum fakat bu durumun partiler arası bir sorgulamaya, partiler arası bir yargılamaya götürülmesini doğru bulmuyorum. Bu tür durumlarda özellikle dudaklarımızın arasından çıkacak sözler çok büyük önem taşıyor. Temennim o dur ki bunun dışında seçimler bittiği ana kadar herhangi bir durumun olmamasıdır.” dedi.

332 SEÇMEN BULUNUYOR

Erdoğan’ın oy kullandığı “3300” numaralı sandıkta 332 seçmen vatandaşlık görevini yerine getirecek. Seçmen listesinde Recep Tayyip Erdoğan 18. Emine Erdoğan da 17. sırada yer alıyor.

kronos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder