31 Mart 2019 Pazar

Eski Galatasaraylı Alex Telles penaltı atarken sakatlandı

Porto’nun başarılı oyuncusu Alex Telles penaltı atarken sakatlandı. Portekiz basını sezonu kapattığını iddia etti.

Portekiz Ligi’nde zirve mücadelesi veren Braga ile Porto karşı karşıya geldi. Eski Galatasaraylı Alex Telles penaltı atarken sakatladı. Başarılı oyuncunun sezonu kapattığı iddia ediliyor.

ATLETİCO VE REAL’İN LİSTESİNDE

Önümüzdeki sezon için adı Atletico Madrid ve Real Madrid ile anılan Alex Telles, Porto’nun Braga’yı 3-2 yendiği maçta penaltıyı atarken sakatlandı.

Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao, maç sonrası Telles’in sakatlığının ciddi olma ihtimalinin olduğunu kaydederek “Ne olduğunu henüz bilmiyoruz ancak iyi bir şey olmadığı kesin. Alex’in son durumu yapılan kontrollerin ardından belli olacak” ifadelerini kullandı.

Porto’nun başarılı oyuncusu Alex Telles penaltı atışını kullanırken sakatlandı.

TELLES: KADERE İNANIYORUM

Alex Telles de sosyal medya hesaplarından taraftarlara mesaj göndererek “Hayatta her şeyin nedeni vardır. Tanrı’ya ve kadere inanıyorum. İyi olacağım ve yeniden sahalara döneceğim. Mesajlarınız için teşekkür ederim” diyerek son durumu ile ilgili bilgi verdi.

Portekiz basını ise Telles’in sakatlığının sanılandan ciddi olduğu ve Brezilyalı sol bekin sezonu kapattığını kaydetti. Bu sezon 44 resmi maçta görev yapan Telles takımına 5 gol 10 asistle katkıda bulundu.

Telles’in bir sonraki transferinden Galatasaray’da yüzde 10 pay alacak.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder