6 Mart 2019 Çarşamba

Meral Akşener: AKP ile MHP biri birinin içinde yok olacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli’deki seçim konuşmasında, AKP ile MHP’nin birbirinin içinde yok olacağını söyledi.

“Cumhurbaşkanı’nın terörist dediği Denizliler nasılsınız? İyi misiniz?” diye seçmenlerine seslenen Akşener, “Evine ekmek götürmekten başka derdi olmayan teröristler iyi misiniz? Şakası bile kötü. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı 11 milyon oyu olan CHP’ye, 5 milyon oyu olan İyi Parti’ye 1 milyona yakın seçmeni olan Demokrat Parti’ye terörist dedi. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı 18 milyon seçmene ‘terörist’ dedi.” ifadelerini kullandı

Akşener, Denizli’de CHP Genel Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte ortak miting yaptı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’ın tanıtıldığı toplantıda Akşener, şunları söyledi:

Biz bir ittifak yaptık CHP ile çok bozuldular. Bize çok eziyet edildi. Herkesin huzurunda sayın Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum. Önce kurdurmazlar dedi, kurduk. Sonra seçime sokmayacaklardı demokrasi hamlesiyle bir güç birliği yaptık. Muhalefet güçlendirdiğinizde sizin sesiniz güçlenir.

Mezar pazar iş birliğinde mezara kadar diyorlar. Demek ki biri birinin içinde yok olacak. Küçük ortağa sesleniyorum. Erdoğan’ın ipiyle kuyuya inme kalırsınız içinde. ”

kronos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder