30 Nisan 2019 Salı

Akşener’den Erdoğan’a üç bakanı görevden al çağrısı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a seslendi. “Millete ‘terörist’ diyen İçişleri Bakanı’nı, millete ‘adiler’ diyen Tarım Bakanı’nı ve milletin başına bela ettiğiniz damadı görevden alın. Seçmenin verdiği mesaj budur. Sonra da ehil isimlerle çalışarak ekonomiyi yoluna koyun ve herkesin Cumhurbaşkanı olun” dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlenen partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, hükümete yargının içinden ellerini çekme çağrısı yaptı.

KULAĞINIZA KİM NE FISILDADI?

Akşener İstanbul seçimlerinin yenilenme tartışmalarına da değindi. “Artık AKP’liler bile isyan etmektedir. Seçim gecesi kaybettiğini kabul eden Erdoğan’a sormak istiyorum. Kulağınıza kim ne fısıldadı? Ülkemize ve milletimize bu kötülüğü yapmayın. O kulağınıza fısıldayanların sesine kulaklarınızı kapatın. İktidarın başına çağrımdır ki atadağı hakimlere aldıracağı kararı milletimiz kabul etmez. Bununla da kalmaz ilk seçimde kendisini sandığa gömer” dedi.

BAHÇELİ’NİN ÖNERİSİ ÜLKEYİ EYALETLERE BÖLER

Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildiğini vurgulayan Akşener, “Milletin verdiği kararı YSK değiştiremez! Milletin kararı etrafından dolanacak çalı değildir. Süreci uzatarak vicdanları uyuşturamazsınız. Sayın Bahçeli’nin yeni seçim önerisi ülkeyi eyaletlere böler. Millete parmak sallamayın, tehdit etmeyin, özür dileyin” ifadelerini kullandı.

İNEK HIRSIZINDAN KAHRAMAN ÇIKARMAK

Akşener, Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıya da değindi. “Anamuhalefet lideri linç girişimine maruz kalmıştır. Bunun bir şehit cenazesinde yapılması olayın vehametini göstermektedir. Linç girişiminin devamındaki gelişmeler Türkiye’nin ikdidar eliyle bir uçuruma sürüklendiğini gösteriyor. Hatırlayın bu zihniyetin yönlendirdiği bir grup şuursuz gece vakti evimi basmıştı. Takip ettim beraat ettiler. Sayın Kılıçdaroğlu’na yumruk atan şuursuz serbest bırakıldı. Bir de kendi gibi şuursuzlarla fotoğraf çektirdi. Tweet atanı tutuklayıp, yumruk atanı salıvermek hukukun paspas edilmesidir. İnek hırsızından kahraman çıkarmaya çalışmak ahlak çöküntüsüdür, ahmaklıktır!” şeklinde konuştu.

AKŞENER’DEN BERAT ALBAYRAK TAKLİDİ

Akşener şunları dile getirdi: “Açlık sınırının 2 bin 107 lira, yoksulluk sınırının 6 bin 650 lira olduğu Türkiye’de damadın çıkıp masal anlatması milletin sinirini bozuyor. Damadın açıkladığı ekonomi programının özeti şudur: İşsizlik fonuna çöktükleri gibi kıdem tazminatına da çökecekler. İyi Parti olarak bu adaletsiz ve vicdansız uygulamaya sonuna kadar karşı çıkacağız. Türkiye o 5 müteahhidinizden daha büyüktür. Yağma yok! Ekonomi power point sunumlarıyla değil, yatırımla, üretimle ayağa kalkar. Bak burası önemli! Ekonomide toparlanmanın ilk şartı güven ortamının yaratılmasıdır. Ekonomide toparlanmanın yolu uyduruk paketler açıklamak değil bir an önce damadı paketlemektir.”

RACİ TETİK’İ ALLAH’A HAVALE EDİYORUM

Akşener, “Memleket evlatlarının Mamak’ta yaşadıkları hepimizin malumu. Dönemin cezaevi komutanı Raci Tetik’in ölüm haberi o günleri yeniden yaşattı bizlere. Beddua etmiyorum. Allah’ın bileceği iş biliyorum ki varsa bir hesabı verecektir, Allah’a havale ediyorum.”

Ahmet Takan: “Ahmet Hoca, 250 kilometre hızla yola çıktı geliyor”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder