1 Kasım 2021 Pazartesi

Erdoğan-Apple-Nike İttifakı Müslümanlara Karşı

Çin, Uygur Türklerine karşı insan hakları ihlallerini giderek artırıyor. Başta ABD ve Avrupa ülkeleri olmak üzere insan hakları ihlallerinden dolayı Çin’e yaptırım uygularken, Türkiye ise Uygurlar’a karşı yapılanlara seyirci kalmaya devam ediyor. Gazeteci Cevheri Güven, son 200 yılda Müslümanların başına gelen en büyük felaketi Erdoğan ve AKP’nin adım adım Çin’le birlikte nasıl organize ettiklerini açıkladı.

BOLD – Gazeteci Cevheri Güven, Youtube kanalında son paylaştığı videoda Uygur Türklerine yapılan insan hakları ihlallerindeki AKP’nin rolünü ele aldı. Gazeteci Güven, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Çin’le birlikte Uygur’lara yapılacakları nasıl planladıklarını anlattı.

“ERDOĞAN’IN İSLAM ALEMİ İÇİN NASIL BÜYÜK BİR FELAKET OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ”

Gazeteci Cevheri Güven, paylaştığı video ile ilgili yaptığı açıklamada, “İslamcı yazar Ali Bulaç, “Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Savaşından sonra başımıza gelmiş en büyük felaket” demişti. Bulaç bu sözleri söyledikten sonra birkaç yılını Silivri’de geçirdi. Bu videoda Erdoğan’ın sadece Türkiye için değil, tüm İslam alemi için nasıl büyük bir felaket olduğunu delilleriyle göreceksiniz. Erdoğan ve AKP, Müslümanların başına belki de son 200 yıldır gelmiş en büyük felaketi adım adım Çin’le birlikte organize ettiler” dedi.

 

 

 

Erdoğan rejiminin mimarları: Günahkar bürokratlar

Erdoğan-Apple-Nike İttifakı Müslümanlara Karşı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder