2 Kasım 2021 Salı

MİT talimatıyla Gülen Hareketi mensuplarına operasyon: Doktor, mühendis ve akademisyenler var

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Genel Komutanlığı’nda yürüttüğü soruşturma kapsamında 100 şüpheli hakkında 40 ilde gözaltı kararı verdi. MİT ve Emniyet desteğiyle yürütülen operasyonda gözaltına alınanlar arasında doktor, mühendis ve akademisyenler bulunuyor.

BOLD – Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca Jandarma Genel Komutanlığı’nda yürütülen soruşturma kapsamında 6’sı görevde kamu personeli, aralarında öğretmen, doktor, mühendis, uzman ve akademisyen olarak görev yaparken KHK ile ihraç edilenlere yönelik operasyon düzenlendi.

KHK ile ihraç edilmiş 57 kişi ile 37’si özel sektör çalışanı olmak üzere 100 isim hakkında askerlerle irtibatı oldukları iddiasıyla gözaltı kararı verildi. 43 şüpheli gözaltına alınırken, diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Operasyonun MİT, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM ile SİBER Daire Başkanlıkları’nın yürüttü çalışmalar sonucu yapıldığı öğrenildi.

AKP’yi AYM’den kurtaran eski MYK üyesi Osman Can kimdir?

MİT talimatıyla Gülen Hareketi mensuplarına operasyon: Doktor, mühendis ve akademisyenler var yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder