3 Kasım 2021 Çarşamba

Sosyal medyada “Dosta güven düşmana korku” akımı

Erdoğan’ın öldüğü iddialarına ilişkin paylaşımlar sonrası yaptığı “Dosta güven düşmana korku” paylaşımı başına dert olan Fahrettin Altun, istemeden yeni bir akımında öncüsü oldu.

BOLD – Sosyal medyada dün akşam saatlerinden itibaren AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın öldüğüne yönelik bir iddia hızla yayıldı. Gündem olan iddia, Erdoğan’ın günlük programındaki iptaller sayesinde büyüdü.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından “Dosta güven, düşmana korku…” ifadeleriyle Erdoğan’ın videosunu paylaştı. Söz konusu videoda Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığında törenle karşılanma anları yer alıyor.

ALTUN’A TEPKİ

Fahrettin Altun bu paylaşımıyla sosyal medyada hedef haline geldi. Bir çok gazeteci ve yazar Altun’un paylaşımının şüpheleri daha da arttırdığını söyledi. Zeki Kayahan Coşkun, “İletişim fakültesi birinci sınıf öğrencisi bile böyle bir hata yapmaz. “Dosta güven, düşmana korku verdi mi” bilmem ama tüm dünyaya resmi bir kaynaktan yürürken zorlandığını göstermiş oldular. Durumdan hiç haberi olmayan dış güçlere ve milyonlarca insana da bilgi geçtiler” diyerek Altun’u eleştirdi.

Öte yandan, Altun, “Dosta güven, düşmana korku…” ifadeleri sosyal medyada yeni bir akımın doğmasına neden oldu. Gazeteci Erk Acarer, kaleminin fotoğrafını paylaşarak ‘dosta güven düşmana korku’ akımına katıldı. İşte o paylaşımlardan bazıları:

 

Erdoğan ölmedi ama sosyal medya Fahrettin Altun’u gömdü

Sosyal medyada “Dosta güven düşmana korku” akımı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder