4 Mart 2019 Pazartesi

Akşener: Namerçe ve korkakça bir komplo

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın adaylık başvurusunun geç yapılması hakkında konuştu. Yaşananları namertçe ve korkakça bir komplo olarak niteledi.

Akşener, DYP ve MHP’de geçen 25 yıllık siyasi hayatında pek çok acılı zamanlar yaşadığını, haksızlıklara şahitlik ettiğini ifade ederek, “O kadar çok şey yaşadım ki ama ilk defa Burhanettin Kocamaz sana ve bana yapılan ihanet ve komploya üzüldüğüm kadar hiç üzülmedim” dedi.

28 ŞUBATTA MERSİN VEKİLLERİ KAYA GİBİYDİ

Özellikle 28 Şubat döneminde, ‘DYP’nin tabelaları dahi inecek’ denildiği dönemde, demokrasi aşığı Mersin’den seçilen milletvekillerinin kaya gibi yerinde durduğunu anlatan Akşener, “O günün postallarından korkanların karşılarında durduk. O kadar çok şey yaşanmıştı ki ben insanların bu derece namert olabileceğini düşünmedim” şeklinde konuştu.

MİLLET İRADESİNE İHANET

Bu komployu yırtıp atmanın herkesin görevi olduğunu dile getiren Akşener, “Bu komplo sadece Burhanettin Kocamaz ve İyi Parti’ye kurulmuş bir komplo olarak değerlendirilemez. Bu demokrasiye, millet iradesine, milletin tercihlerine, Mersinlinin tercihine karşı kurulan namertçe ve korkakça yapılan bir komplo ve ihanettir” şeklinde konuştu

ADLİYENİN KARANLIK KORİDORLARINDA İŞ ÇEVİRENLER

DP lideri Gültekin Uysal ise hakkı tutup, ayağa kaldırma adına herkesin gözünün Mersin’de olacağını belirtti. “Kendisinden olamayanları ‘hain’ ve ‘terörist’ ilan edenlere inat, Mersin gereken cevabı verecektir. İnşallah burada uçlara kaymış siyasi noktaları birleştireceğiz. Demokrasi yolsuzluğu yaparak, sandıkta yenemeyeceklerini anladıklarında adliyenin karanlık koridorlarında iş çevirenler kaybedecek” dedi.

DEMOKRASİ YOLSUZLUĞU YAPANLARA MİLLET AYAR VERECEK

Uysal şunları kadetti: “Demokrasi yolsuzluğu yapanlara, ayar verecek olan sizlersiniz. Bu tekerlek, tümsekte kalmamalı. Bu kavganın ve bu davanın bir parti mücadelesi olmadığını inşallah hep beraber anlatacağız. Mersin’imizin bağrına aday olarak sayın bakanımız Ayfer Yılmaz’ı emanet ediyoruz. Mersin’de demokrasinin onurunu kurtarmak adına, Mersin’in kıyama kalkacağına inanıyorum. Mersin’de devleri emzireceğiniz günler yakındır.”

MERSİN SAHİPSİZ VE ÖKSÜZ KALMAYACAK

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da kendisini saf dışı ettiklerini düşünenlerin olabileceğini söyleyerek, “Bu can bu tende olduğu müddetçe ne Mersin sahipsiz kalacak ne demokrasi öksüz kalacak” dedi. DP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz ise Kocamaz’dan aldığı demokrasi bayrağını yere düşürmeyeceğini vurgulayarak, kadınların da desteğiyle başarılı olacağına inandığını kaydetti.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder