4 Mart 2019 Pazartesi

Soylu: “Valilerin, kaymakamların itibarını beş paralık ederler”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yerel seçim öncesi vatandaşı korkurtmaya yönelik söylemlerine devam ediyor. Soylu, “31 Mart akşamı zafiyete düşersek 6 yaşındaki masum çocukların eline taş verirler, valilerin kaymakamların itibarını beş paralık ederler. Sokağa çıkarmazlar” dedi.

BOLD- 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala, yerel seçimi bir beka sorunu olarak gösteren iktidar kanadından halkı korkutmaya yönelik söylemler gelmeye devam ediyor. HDP’yi hedef alan Soylu, 31 Mart akşamı zafiyete düşülmemesi için halkın oyunu istedi. “Bunların vicdanı yok. Bunların ahlakı yok. Bunlar arkadan dürtenler ve ülkenin karışması için çaba sarf edenlerdir” ifadelerini kullandı.

BELEDİYEYE KILIÇDAROĞLU’NUN ADIMINI ATTIRMAYIN

Soylu daha öne de CHP’li bir belediyenin Ankara’da yaşayanlar için bir kabus oluşturacağını ileri sürmüştü. Soylu, “Siz görün ondan sonra neler yapıyorlar. Ellerine geçirince memleketimizin, milletimizin, Ankara’mızın kazanımlarını nasıl yok ediyorlar, nasıl şımarıyorlar ve nasıl milletten hınç almak için türlü türlü senaryolar uyguluyorlar. Sizden bir tek şey isterim; Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne Kılıçdaroğlu’nun adımını attırmayın” demişti.

BAŞÖRTÜLÜLER SOKAKTA YÜRÜYEMEZ

AKP Van Milletvekili Abdulahat Arvas ise, yerel seçimleri kaybetmeleri halinde Van’da başörtülülerin caddelerde yürüyemeyeceğini ileri sürerek, “Esnaflar huzurlu olmayacak, silahlı çeteler yine şehirde kol gezecek” açıklaması yapmıştı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder