6 Mart 2019 Çarşamba

Erdoğan bu kez Akşener’i hedef aldı: “Bizi de sattı bu kadın”

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef aldı. Erdoğan, “Biz partimizi kurarken bizi de sattı bu kadın. Benimle beraber partimizi kurarken belli yerlere geldi, ondan sonra Afyon’da ortadan kayboldu” dedi.

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhalefete yönelik hakarete varan söylemleri giderek artıyor. Erdoğan, “PKK’ya karşı başarının ardından halkımızın güveni var, desteği var. Ama Bay Kemal bundan rahatsız, ‘Niçin, bunlarla bu mücadele veriliyor’ diyor. Başka kim rahatsız, HDP rahatsız. Denizli konuşmasına bakıyorum ki, Meral Hanım da bundan rahatsız. Bu mücadeleyi teröristlere karşı veriyoruz. Sana ne oluyor Meral Hanım.” ifadelerini kullandı.

BENİMLE BİR YERLERE GELDİ SONRA ORTADAN KAYBOLDU

Erdoğan, Meral Akşener’e “Hani sen milliyetçiydin ya, hani ülkücüydün ya… Ne oldu sana?” diye seslenerek, şunları söyledi: “Bir anda istikametini kaybettin. Önce bir kendine gel. Biz partimizi kurarken bizi de sattı bu kadın. Bir anda kayboldu. Benimle beraber partimizi kurarken belli yerlere geldi, ondan sonra Afyon’da ortadan kayboldu. Böyle birisi bu. Bunu herkesin bilmesi, tanıması lazım. Bunlara güven olmaz, bunlarla bir yere varılmaz.”

HDP’LİLER KAZANIRSA YENİDEN KAYYIM ATARIZ

HDP’li adayların kazanması durumunda belediyelere yeniden kayyım atayacaklarını bir kez daha söyleyen Erdoğan, “Geçmişte yaşananlar çok önemli bir ders. 31 Mart’tan sonra benzer şeyler yaşanırsa işi anında yargıya götürür, kayyumlar için yolu açarız. Kayyumların başarısını görmemek bakar kör olmaktır. Bunun en güzel örneği, Diyarbakır’dır” şeklinde konuştu.

CAN DÜNDAR’I VATAN HAİNİ İLAN ETTİ

Erdoğan, Can Dündar’ı vatan haini ilan etti. “Hem suçlu buluyorsun hem de adli kontrolle serbest bırakıyorsun. “F…” ayağında açık söyleyeyim, Adil Öksüz. Can Dündar mahkumiyeti söz konusu, adli kontrolle onu da serbest bırakıyorlar, kaçıp gitti, bu adam vatan haini. Türkiye düşmanları bunları bağırlarına basıyorlar. Zaman gazetesinin başındaki adam bırakıldı, kaçtı gitti” dedi.

S-400’DEN SONRA S-500’E GİRECEĞİZ

Suriye’de kurulması gündemde olan güvenli bölgenin kontrolünün Türkiye’de olması gerektiğini belirten Erdoğan “Türkiye’nin dışında birisine buranın kontrolünün verilmesine biz evet diyemeyiz. Çünkü her an buradan bize saldırı olur. Biz ABD’nin Suriye’den çekilme sürecini sıcağı sıcağına takip ediyoruz. Şu anda henüz bu adımlar atılmış değil. Amerika, silahları alıp gidecekse malıdır götürsün. Götürmeyecekse bize versin, gerekirse pazarlığımızı yaparız. S-400 konusunda işi bitirdik, geri dönüşümüz asla olamaz. Ruslarla anlaştık, ortak üretime gireceğiz, belki S-400’den sonra S-500’e gireceğiz” diye konuştu.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder