3 Mart 2019 Pazar

Zirvede fark açıldı işte puan durumu ve kalan maçlar

Süper Lig’in 24. haftasında zirve mücadelesi veren Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş son 10 haftaya girdi.

Süper Lig’in zirvesinde bulunan Medipol Başakşehir puan farkını açmaya devam ediyor. Malatyaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek puanını 54’e çıkaran Turuncu-Lacivertli ekip, Galatasaray ve Beşiktaş’ın puan kaybetmesi ile şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakaladı.

GALATASARAY 8 PUAN GERİDE

Lider Başakşehir’i yakından takip eden Galatasaray ise Erzurumspor deplasmanından hiç beklemediği bir sonuçla döndü. 2 puan kaybeden Aslan’ın hesapları da sekteye uğradı. 46 puanlı Sarı-Kırmızılı takımın Başakşehir ile arasındaki puan farkıda 8’e çıktı. Başakşehir 2 mağlubiyet 1 beraberlik yada 4 beraberlik alırsa Galatasaray ancak rakibini yakalamış olacak.

BEŞİKTAŞ İKİNCİLİK KOVALIYOR

Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında 1-0 öne geçtiği maçı 2-2 berabere tamamladı. Fenerbahçe beraberliğinin ardından Kayseri’de de 2 puan bırakan Siyah-Beyazlı takım lider Başakşehir’in 13 puan gerisinde kaldı. Kartal’ın şuan için öncelikli hedefi de Şampiyonlar Ligi oldu.

BAŞAKŞEHİR’İN KRİTİK 4 HAFTASI

Başakşehir için önümüzdeki 4 hafta büyük önem taşıyor. Turuncu-Lacivertli ekip, haftaya Fenerbahçe ile evinde oynayacak. Ardından Kayseri deplasmanı gelecek. Konya ile içeride mücadele edecek olan Başakşehir, Beşiktaş deplasmanına gidecek. Lider bu 4 maçı kayıpsız geçmesi halinde şampiyonluk yolunu yarılamış olacak. Şayet puan kayıpları yaşanırsa Ligin kilidi 33. haftada oynanacak Galatasaray maçında çözülecek.

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder