1 Ekim 2019 Salı

Stranger Things 4. sezon onayını aldı

Netflix, ilk üç sezonuyla çok sevilen dizisi Stranger Things’in dördüncü sezon onayını verdi.

BOLD– Resmi bir açıklama yapan Netflix, dizinin yaratıcısı Duffer kardeşlerle hem Stranger Things 4.sezon hem de yeni projeler için anlaşıldığını duyurdu.

HAWKİSN’Lİ ERGENLERİN HİKAYESİ DEVAM EDECEK

Özel yetenekleri olan Eleven(11) isimli bir kız çocuğunun Hawkins kasabasına gelmesiyle başlayan öykü bir yandan Upside Down isimli bir paralel evrene karşı verilen mücadeleyi anlatırken bir yandan da bir grup çocuğun hem komik hem sancılı ergenlik sürecine eğiliyor.

Stranger Things’in yaratıcıları Matt ve Ross Duffer kardeşler

Netlix adına açıklamada bulunan Baş İçerik Sorumlusu Ted Sarandos, “İlişkilerimizi güçlendirerek, hayal güçlerini ortaya koyacakları yeni dizi ve filmleri üyelerimizin beğenisine sunacağımız için son derece heyecanlıyız. Duffer Kardeşler’in ‘The Upside Down’ dünyasının dışına çıktıklarında neler yapabileceklerini görmek için sabırsızlanıyoruz.” açıklamasıyla ikilinin önümüzdeki yıllarda Stranger Things dışındaki öykülerle karşımıza çıkacağının müjdesini verdi.

Sevilen dizinin büyük popülerlik yakalayan çocuk oyuncuları bir arada

OLAYLAR HAWKİNS KASABASINI AŞABİLİR

Netflix, sosyal medya hesaplarından yayınladığı bir videoyla 4. sezonun resmi duyurusunu da yaptı. Videoda yer alan ifadeler yeni sezonun Hawkins kasabası dışında geçebileceğini düşündürüyor. Eleven’ın kasabadan ayrıldığı düşünüldüğünde bu olasılık oldukça yüksek. Henüz yayın tarih duyurulmayan 4. sezonunun 2020 yazında seyirciyle buluşması bekleniyor. Şimdilik aşağıdaki duyuruyla yetinmek zorundayız.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder