1 Ekim 2019 Salı

Üst solunum yolları enfeksiyonu yaşayan Bahçeli, TBMM’nin açılışında yok

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin üst solunum yolları enfeksiyonu rahatsızlığı gerekçesiyle TBMM’nin açılış töreni etkinliklerine katılamayacağı bildirildi.

BOLD – Rahatsızlığı nedeniyle Başkent Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındıktan sonra taburcu edilen Bahçeli’nin istirahat süresinin uzatıldığı, doktorunun tavsiyesi üzerine TBMM’nin yeni yasama açılış yılı etkinliklerine katılamayacağını belirtildi.

İSTİRAHAT EDECEK

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçı’ın yaptığı açıklamada şunlar kaydedildi:

“Malum olduğu üzere, geçtiğimiz günlerde üst solunum yolları enfeksiyonu dolayısıyla rahatsızlık geçiren Genel Başkanımız Devlet Bahçeli; hastanede kısa süreli bir tedavi görmüş, daha sonra da evinde istirahate çekilmiştir. TBMM’nin açılışı dolayısıyla meydana gelecek hareketlilik ve siyasetin yoğun gündemi dolayısıyla hastalığının nekahat döneminde yaşayabileceği öngörülen aşırı yorgunluktan uzak kalması gerektiği değerlendirilen Devlet Bahçeli’nin istirahatleri, doktorlarının tavsiyesi üzerine birkaç gün daha uzatılmıştır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, bu sebeple yeni yasama yılının başlaması dolayısıyla TBMM’de gerçekleşecek etkinliklere katılamayacaktır. Bununla beraber, Genel Başkanımız hızla iyileşmekte, kendilerinin sağlık durumu iyiye gitmektedir. Kamuoyuna ve camiamıza saygıyla duyurulur.”

Davutoğlu yeni partisi için Ufuk Uras’la temasta

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder