7 Mart 2021 Pazar

Devlet ‘Loves Erdogan’

ABD New York’taki Times Meydanı’ndaki ‘Stop Erdogan’ ilanına karşılık, AKP’li belediyelerin başlattığı ‘Love Erdoğan’ kampanyasına Devlet Demiryolları da (TCDD) katıldı. Kurum Marmaray’ı ‘Love Erdogan’ görselleriyle donattı.

BOLD – Geçen hafta ABD’nin New York kentindeki ünlü Times Meydanı’nda ‘Stop Erdogan’ ilanı görüntülere yansıdı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ilan ile ilgili soruşturma başlattı.

AKP’li sosyal medya hesapları ilana tepki olarak sosyal medyada ‘Love Erdogan’ etiketiyle kampanya başlattı. Kampanyaya AKP’li siyasetçilerde destek verirken, AKP’li belediyeler reklam panolarını bu ifadelerle donattı.

DEVLET KURUMUNDAN ‘LOVE ERDOGAN’A DESTEK

AKP’lilere bir destek de devlet kurumu Devlet Demiryolları’ndan (TCDD)geldi. Marmaray’da Bostancı durağında inen yurttaşlar, TCDD panosunda ‘Love Erdoğan’ görseliyle karşılaştı.

Sosyal medyadaki paylaşımlarla, Love Erdogan görselinin başka duraklarda reklam panolarına yansıtıldığı ortaya çıktı.

Bir devlet kurumunun AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan için Love Erdogan görselleri paylaşımına sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Erdoğan’ın halka zorla sevdirilmeye çalışıldığını söyleyen bir vatandaş: “Vatandaş artık nefret eder duruma geldi.. Çözümü ilanlar da arıyorlar” ifadelerini kullandı.

TÜKENİŞ DÖNEMİ

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Tükeniş dönemini yaşayan AKP, çareyi Marmaray’a ‘Love Erdoğan’ yazmakta buldu” yazdı.

İşte kadın kanıyla yazılan AKP tarihi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder