27 Ağustos 2019 Salı

“Arkadaşları silkeliyorum; nasıl bir araç israfı olduğunu gözler önüne sereceğiz”

Seçim öncesi İstanbul Büyükşehir’deki araçları Yenikapı’da sergileyeceğini açıklayan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ne yazık ki israf var. Nasıl bir israfın olduğunu gözler önüne sereceğiz” dedi.

BOLD – İstanbul Büyüşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane’deki belediye binasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bir gazetecinin “Seçimlerden önce İBB’deki araçları Yenikapı’da sergileyeceğinizi söylemiştiniz” hatırlatmasına, “Araçlar konusunda ben her gün arkadaşlarımı silkeliyorum. Araçla ilgili kısımda da ciddi bir yol aldık. Ne yazık ki israf var. Nasıl bir israfın olduğunu gözler önüne sereceğiz” yanıtını verdi.

İKTİDARA SORULAMAYAN SORU

Belediye bünyesinde 200 bin kişiye iş bulma sözü de hatırlatılan İmamoğlu, “Bu bizim 5 yıllık planımız. Şimdiden çalışmalarımıza başladık. Bana sorduğunuz ama iktidara soramadığınız bu soruyu ben sorayım onlara. İktidar işsizlik ve istihdamla ilgili ne yapacak” diye sordu.

DAHA İŞİN BAŞINDAYIZ

İmamoğlu, İBB’nin vakıflara aktarılan bütçeleri hakkında da bilgi verdi. “Daha işin başındayız. Şu an itibariyle iptal ettiğimiz vakıflara aktarılmış, verilmiş kaynaklar adına söylüyorum. İptal edilmiş tam 357 milyon liralık sürece nokta koymuş durumdayız. Bunun içinde sadece bir vakfa yemek desteğinin 56 milyon liralık bölümü var. İnanılmaz. Bu milletin parasını nereye harcıyorsunuz? Bir bina yapılıyor, vakfa yapılmak üzere maliyeti 165 milyon lira. Artık o bina İstanbulluya ait. Bu daha başlangıç” diye konuştu.

“Ahmet Davutoğlu, devletin kara kutusu! Mecliste konuşmalı”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder