27 Ağustos 2019 Salı

Binali Yıldırım’dan bir gaf daha: ‘Terör olayları devlet kontrolünde, güzel işler yapılıyor’

Bitlis ziyaretinde konuşan Binali Yıldırım, ”Adli ve terör olayları devletin kontrolü altında. Gayet güzel ve başarılı çalışmalar yapılıyor.” ifadelerini kullandı.

BOLD – Malazgirt Zaferinin 948. yıl dönümü etkinliklerine katılan AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Vali Oktay Çağatay ile yaptığı görüşmesinde ilginç açıklamalar yaptı.

Kentteki yatırımların yeterli olmadığını fakat tekstil yatırımlarının da artık Bitlis’e kaydığını aktaran Yıldırım, “Bu anlamda, tekstille ilgili istihdama katkı sağlayacak fabrikalar kurulursa ve bu yönüyle de adım atılırsa çok daha güzel olabilir. Eskiye göre asayiş problemi yok denecek kadar az. Adli ve terör olayları devletin kontrolü altında. Gayet güzel ve başarılı çalışmalar yapılıyor” şeklinde konuştu.

İLK GAFI DEĞİL

Binali Yıldırım, Başbakanlığının son dönemlerinde konuk olduğu Anadolu Ajansı Editör Masası programında kendisine sorulan ‘Göreviniz boyunca keşke olmasaydı dediğiniz bir proje var mı?’ sorusuna ‘Hoşuma gitmeyen proje 15 Temmuz’ diyerek herkesi şoke etmişti. Yıldırım 23 Haziran seçimleri öncesi, iptal edilen 31 Mart seçimlerinde rakibi Ekrem İmamoğlu’nun oy çaldığını iddia etmişti. YSK’nın gerekçeli kararının ardından söylemlerinden çark eden Yıldırım bir televizyon programında ‘Öyle söylemek zorundaydım.’ diye konuşmuştu.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder