26 Ağustos 2019 Pazartesi

Eski yol arkadaşından Erdoğan’a: ‘Niye inkar edersin ki!’

HDP ile ortak hareket ediyor diyerek CHP ve Kemal Kılıçdaoğlu’nu terörle ilişkili olmakla suçlayan Erdoğan’a yanıt Çözüm Sürecini hatırlatan AKP’nin kurucularından Abdullatif Şener’den geldi.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplu açılışlara katıldığı Trabzon’da yaptığı konuşma ile HDP ile aynı çizgide olduğunu öne sürdüğü ana muhalefet partisi CHP ve partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu terörle işbirliği yapmakla suçladı.

Erdoğan’ın ‘Bizim hiçbir zaman temasımız olmadı’ diyerek HDP ile yürüttükleri ‘Açılım Süreci’ni yok saydığı konuşmasına eski yol arkadaşı Abdüllatif Şener’den yanıt geldi. Erdoğan konuşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenerek “Bay Kemal, sen bu terör örgütünün mensuplarıyla Ankara’dan İstanbul’a yürüyebilirsin ama bizim en ufak bir dirsek temasımız olamaz” diye konuşmuştu.

GÖZ GÖRE GÖRE BERABER YÜRÜTTÜNÜZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt, AKP’nin eski kurucularından CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener’den geldi. Şener sosyal medya hesabından, AKP ve HDP’nin birlikte yürüttüğü, 16 Aralık 2012’de MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın İmralı’ya giderek Öcalan’la görüşmesiyle başlatılan ve 22 Temmuz 2015’te 2 polis memurunun evlerinde PKK tarafından şehit edilmesiyle sonlandırılan Çözüm Sürecine atıfta bulunarak “Sn Erdoğan Trabzon’da muhalefeti suçlayarak ‘Terör örgütlerinin mensuplarıyla bizim en ufak dirsek temasımız olmaz’ buyurmuş. Göz göre göre yıllarca yürüttüğünüz süreçleri niçin inkar edersiniz ki? Aklanma veya suçlama çabalarına girmeye hiç gerek yok bence” ifadelerini kullandı.

TRT’nin ‘Ne yazık ki’ ifadesi Konyaspor’u kızdırdı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder