6 Haziran 2021 Pazar

Erdoğan’ın ikinci Zarrab’ı: ABD’den Saray’a uzanan bir yolsuzluk ve kara para hikayesi

Sedat Peker 9. videosunda Süleyman Soylu’nun Sezgin Baran Korkmaz’a telefon ettiğini, İçişleri Bakanlığı’na çağırdığını ve “Senin hakkında tahkikat yapıldı, dosya var. Yurtdışına çık. 45 milyon alacağını da sil. Yukarının haberi var.” dediğini iddia etti.

BOLD – SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz’ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na uzanan kara para yolsuzluk ve illegal adam kaçırma işleri akıllara 17 Aralık’ın bir numaralı şüphelisi Reza Zarrab’ı getirdi. Erdoğan’ın Korkmaz’la olan fotoğraflarını internetten sildirmesi Ankara’da yaşanan korkuyu gözler önüne seriyor.

Korkmaz’ın Berat Albayrak ve Mevlüt Çavuşoğlu ile beraber ABD’den Fethullah Gülen’i kaçırma çabasının da parçası olması hikayeyi daha da ilginç kılıyor. Üstelik Korkmaz da tıpkı Reza gibi artık Türkiye’de değil.

Sedat Peker yayınlanan 9. videosunda Sezgin Baran Korkmaz’ın kaçışından ve el konan mallarından söz etti ama Erdoğan’la bağlantısına dair konuşmadı.

Erdoğan’ın ikinci Zarrab’ı: ABD’den Saray’a uzanan bir yolsuzluk ve kara para hikayesi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder