6 Haziran 2021 Pazar

‘Pislik’ kavgasında olan yine yancılara oldu

Mafya-devlet-medya üçgenindeki kirli ilişkileri ifşa eden Sedat Peker, son videosuyla da gündemi domine etmeyi başardı. Fakat Peker, kirli siyasilere yönelik her ne kadar iddia, belge ve delilerle konuşsa da onun suçlamalarını araştıracak bir savcı çıkmıyor. Olansa videoları izleyen milyonların sosyal medyada hışmına uğrayan yancı gazetecilere oluyor. İfşalardan nasibini alarak -Peker’in deyimiyle- bu hafta ‘adaya veda eden isimler’ Veysi Ateş ve Rasim Ozan Kütahyalı oldu.

BOLD – ‘Pislik mafya’ söylemi sonrası başlayan Sedat Peker-Süleyman Soylu’nun kavgası kızışıyor. Soylu’nun kirli ilişkilerini açıklamayla başlayan süreç, AKP hükumetinin bulaştığı uluslararası suçlara kadar uzandı.

Sedat Peker, mafya-devlet-medya üçgenindeki kirli ilişkileri ifşa dizinin son bölümünü bu sabah yayınladı. Peker, yeni videoda SBK Holdingin sahibi Sezgin Baran Korkmaz’a yapılan operasyon ve öncesine yönelik önemli bilgiler verdi. Korkmaz’a ait lüks otelde konaklayan hakim ve savcıları anlattı.

Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘Fetö Borsası’ yönetimiyle iş insanlarını nasıl soyduğuna ilişkin yeni detaylar da paylaştı. AKP’de paraya boğduğu milletvekilini de isim vererek anlatan Peker, uyuşturucu trafiğinden girerek Binali Yıldırım üzerinden Erdoğan’a yine parmak salladı.

Fakat yine hiçbir savcı bu vahim iddiaları araştıracak cesareti kendinde bulamadı.

YANCILAR KAÇAMADI

Peker siyasileri yargılatamadı ama mafya-devlet kirli ilişkilerin nemalanan gazeteci ve iş insanlarını milyonların önüne atarak bir bir harcadı. Kendisini yalanlayan Özışık kardeşleri bir ifşa videosu ile bitiren Sedat Peker, uyuşturucu trafiği iddialarının göbeğinde yer alan Erkan Yıldırım’ı, yazılarıyla temize çıkarmaya çalışan Abdulkadir Selvi’yi de hedef tahtasına oturttu.

Sadece gazeteciler değil iş insanlarının da kirli ilişkilerini açıklayan Peker, akrabası Karadenizli iş insanı Reşat Hacıfazlıoğlu ve Erdoğan’ın yeğeniyle evli Serdar Ekşi’yi de ifşa etti.

SON KURBANLAR

Peker’in son hedefi ise gazeteciler Habertürk sunucusu Veysi Ateş ve Rasim Ozan Kütahyalı oldu. Veysi Ateş’in Sağlık Bakanlığı ile karıştığı şaibeli bir alışverişe işaret eden Peker, “Hikayeni anlatmayacağım. Para konusunda biriyle ters düştün ya, onun ailesi benim sevdiğim bir aile. Şimdi seni patlatınca onu da patlatmış olacağım. Sağlık Bakanlığı’nda sorun yaşadınız ya onunla, parayı sen aldın. Siz ne pislik insanlarsınız. Utanmadan TV’lere gidip şu hırsıza operasyon yapıldı diyorsunuz. İnsanlar güvenip sizi dinliyorlar. Bir ulusu manipüle ediyorsunuz, hırsız” dedi. Peker, Kütahyalı için de “Veysi, senin kayıtlar da çıkacak Veysi… Bu Rasim Ozan Kütahyalı var ya, o da bizim Paramount Otel ekibinden” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA LİNÇ

Peker’in bahsettiği otelde tatil yapan Veysi Ateş’in fotoğrafları sosyal medyada da paylaştığı ortaya çıktı. O fotoğrafların hikayesini öğrenenlerse Ateş’i topa tuttu.

Sedat Peker 9. videoyu yayınladı: Hakimler, savcılar, aranan adamın otelinde ne işiniz var?

‘Pislik’ kavgasında olan yine yancılara oldu yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder