6 Haziran 2021 Pazar

Sezar’ın hakkı Sezar’a Sedat’ın hakkı Sedat’a

“Sedat’ın hakkı Sedat’a” sözleriyle aynı haberleri yapan gazete ve televizyonların Sedat Peker kadar etkili olamadığına dikkat çeken iktisatçı yazar Mustafa Sönmez, “Peker de desin, faydası büyük” dedi.

BOLD – Sedat Peker, ifşalarıyla hükumetin ve yandaşlarının canını sıkmaya devam ediyor. Bu hafta da bir başka devlet-mafya-medya üçgenine temas eden Peker, bir önceki videosunda ise bahsettiği uluslararası suçlarla Türkiye’yi sallamıştı.

HÜRRİYET’E ÇÖKÜŞÜ ANLATTI

Bu hafta Hürriyet, CNN Türk gibi muhalif yayın politikası izleyen kanal ve gazetelerin ‘havuz’a dahil edilme sürecine değinen Peker, Ziraat Bankası’nın nasıl zarara uğratıldığını anlattı.

Geçen hafta da Suriye dosyasını açan Peker, 6. yıl önceki MİT Tırları olayını yeniden gündeme taşıdı.

Sedat Peker’in anlattığı konular hiç de yeni değil. Anlatılanlar son 5 yıl içerisinde herkesin gözleri önünde gerçekleşen, muhalif site ve gazetelerde de defalarca gündeme gelen olaylar.

MİT Tırları olayını 2014’te Can Dündar yönetimindeki Cumhuriyet gazetesi günlerce manşetten yayınladı. Vatan haini ilan edilen Dündar hapse girdi. Soruşturma başlatan savcılar ve askerler 6 yıldır hücrede tutuluyor.

Demirörenlerin Hürriyet ve CNN Türk’ü alış sürecindeki usulsüzlükleri günlerce yazılıp çizildi. Sosyal medyada birçok kez gündem oldu. Bu haberler Sedat Peker’in yayınları kadar etkili olmadı. Peker’in izlenme sayısı ülke nüfusundan bile fazla.

FAYDASI BÜYÜK

Bu gerçeğe dikkat çeken iktisatçı yazar Mustafa Sönmez Peker’in ifşalarına devam etmesi gerektiğini söyledi. Sönmez paylaşımında: “Sezar’n hakkı Sezar’a ; Sedat’ın hakkı Sedat’a ama Bay Sedat’ın değindiği konuların hangisini dile getirmedik ki? El Nusra’ya silah mı? Demirören aletiyle Hürriyet’e çökmek mi? Yolsuzluğun, hırsızlığın, kayırmacılığın bin bir türü mü? Hangisi? Ama Peker de desin, faydası büyük.” ifadelerini kullandı.

Çiftçileri intihara sürükleyen Ziraat’ın Demirören ‘sırrı’

Sezar’ın hakkı Sezar’a Sedat’ın hakkı Sedat’a yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder