25 Ağustos 2019 Pazar

AKP’li Işılak kendini cennetlik ilan etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a cumhurbaşkanlığı seçimlerinde “Dombra” isimli şarkı yapmasıyla gündeme gelen AKP’li eski vekil Uğur Işılak, şeyhten söz aldığını belirtip kendisini cennetlik ilan etti.

BOLD – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a cumhurbaşkanlığı seçimlerinde “Dombra” şarkısı yapan ve “Meclis’e uyumaya gitmiyorum” dedikten sonra Meclis’te uyurken objektiflere yakalanan Uğur Işılak’ın cennete gireceğini ifade ettiği videosu sosyal medyada gündem oldu.

CENNETE GİRME SEBEBİM OLACAKLAR

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde Işılak, cennete gireceği yönünde açıklaması olduğunun kendisine hatırlatılması üzerine, “Cennete girme sebebim olacaklar var. Mesela bizi sevenler var. Mesela yüzüne baktığım anda cenneti gördüğüm insanlar var. Onlardan söz de aldım bu dünyadayken “Ya Rabbi bu kul sırattan geçmeyecekse ben de geçmeyeceğim” diye naz edecek orada. Allah da senin hatırına o da geçsin diyecek” ifadelerini kullandı.

AKP’DE SKANDAL SÖZLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

AKP’de dinle ilgili skandal sözlerin ardı arkası kesilmiyor. Daha önce AKP Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Erdoğan için “Allah’ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan bir lider var. İşte bunun önünü kesmek istediler” demişti. AKP İl Başkanı İsmail Eser de “Tayyip Erdoğan’ın aşığıyız. Başbakanımız bizim için adeta ikinci peygamber gibidir” derken, AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de “Tayyip Erdoğan’a dokunmak bile ibadettir” demişti. Son olarak ise AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar Malatya’da yaptığı bir konuşmada “Cumhurbaşkanı denince bize Allah gibi geliyor” ifadelerini kullanmıştı.

BU KONUDA PEYGAMBERİMİZ NE DİYOR?

Bir rivayete göre sahabenin ileri gelenlerinden Osman bin Mazun öldüğünde, hanımı “Cennet sana mübarek olsun” manasına gelen bir ifade kullanınca, Hz. Peygamber (asm) ona ters ters bakıp sonra da, “Sen onun cennetlik olduğunu nereden biliyorsun?” diye sordu. Hanımı “Ya Resulallah! O senin süvarin ve arkadaşın idi.” diye cevap verdi.

Bunun üzerine Hz. Peygamber: “Vallahi ben, benim hakkında nasıl bir muamele yapılacağını bilmiyorum (diğer bir rivayette; ben Allah’ın Resulü olduğum halde, bana nasıl bir muamele yapılacağını bilmiyorum)” dedi.

<iframe width=”601″ height=”451″ src=”https://www.youtube.com/embed/DlAixz856zU” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

 

Eski AKP’li Özdağ’dan olay açıklama: Davutoğlu’na darbeyi Erdoğan ve arkadaşları yaptı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder