25 Ağustos 2019 Pazar

Kılıçdaroğlu’dan Pençe-3 Harekatı şehitlerine taziye mesajı

Milli Savunma Bakanlığı Kuzey Irak’ta devam eden Pençe-3 Harekatında bugün 3 askerin şehit olduğunu açıkladı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu harekatta şehit olan askerler için taziye mesajı yayınladı

BOLD- Bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan sınır ötesi Pençe -3 Harekatı sırasında Irak’ın kuzeyinde yaşanan çatışmalarda 3 asker şehit oldu, 7 asker de yaralandı. Şehit haberleri ile ilgili açıklama Milli Savunma Bakanlığından geldi. Açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.” denildi.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Ana Muhalefet partisi CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabında şehitler için taziye mesajı paylaştı. Kılıçdaoğlu mesajında, ”Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-3 Harekatı’nda, PKK’lı bölücü teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!” ifadelerini kullandı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder