25 Ağustos 2019 Pazar

Ünlü oyuncudan yandaş Sabah’a: ‘Çirkin, algıcı ve operasyoncunun tillahı sizsiniz’

Oyuncu Bülent Emrak Parlak, Emine Bulut cinayeti üzerinden hükumet politikalarını eleştirdiği paylaşımlarını sağ görüşlü ve dindar kesim için ‘Çok çirkin algı operasyonu’ olarak veren Sabah gazetesine tepki gösterdi

BOLD- Sinema ve Tiyatro oyuncusu Bülent Emrah Parlak’ın, Abdurrahman Dilipak’ın Emine Bulut cinayetine ilişkin yaptığı paylaşıma cevabı Sabah gazetesinin tepkisini çekmişti. Parlak söz konusu paylaşımınla, Emine Bulut cinayetinde okul, toplum, aile hepimiz suçluyuz diyen Dilipak’a, ”Hayır efendim hepimiz suçlu değiliz,yıllardır insanımızı bilimsel eğitimden,sanattan uzak tutmak için elinden geleni yapan,toplumu gerici,çağ dışı yönelimlere mahkum eden, cahilleştirip emperyalizme köle yapmaya çalışan hepinizin desteklediği dincilik ve sağcılık suçlu !” diyerek cevap vermişti.

ÇOK ÇİRKİN ALGI OPERASYONU

Parlak’ın hükumet yanlısı Abdurrahman Dilipak’a verdiği cevapla iktidarın ekonomi, sanat ve eğitim gibi politikalarını eleştirmesini Sabah gazetesi ‘Çok çirkin algı operasyonu’ olarak duyurdu. Sabah gazetesi resmi sosyal medya hesabından Parlak’ın paylaşımını şöyle verdi, ”Çok çirkin algı operasyonu! Emine Bulut cinayeti ile ilgili paylaşım yapan ‘oyuncu’ Bülent Emrah Parlak, vahşi cinayetin suçlusunun sağ görüşlü ve dindar kesim olduğunu öne sürdü!”

TATAVA YAPMA PARAMI VER

Mevcut iktidarın politikalarını eleştiren sinema oyuncusu Bülent Emrah Parlak’ı sağ görüşlü ve dindar kesimi suçladığını öne süren gazeteye ünlü oyuncudan cevap gecikmedi. Sözlerinin aklı çalışan insanların anlayacağını söyleyen Parlak, ‘Çirkin,algıcı ve operasyoncunun tillahı sizsiniz’ ifadeleriyle hükumet yanlısı gazeteye tepki gösterdi. Daha önce gazeteye açtığı tazminat davasını da kazanan Parlak’ın paylaşımı şöyle, ”Benim ne dediğimi azıcık aklı çalışan insan anlar…Çirkin,algıcı ve operasyoncunun tillahı sizsiniz…Yalanlarınızı anca Trollerinize yutturursunuz…Güneşli günler yakın…Az kaldı yok olacaksınız. Sabah TATAVA YAPMA PARAMI VER”

Sokaktaki her 10 kişiden birinde silah var

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder