16 Aralık 2019 Pazartesi

AKP’li başkandan Kuzey Kore taktikleri: Seçimlerde yeterince bayrak sallamayana boş oda işkencesi

Adana’nın AKP yönetimindeki Tufanbeyli Belediyesinde Başkan Remzi Ergü, seçimde kendisini desteklemediği için 7 çalışanı görevden alarak boş bir odaya sürdü.

BOLD- Tufanbeyli Belediyesinde muhalif oldukları gerekçesiyle hiç bir iş verilmeyen ve boş bir odada bekletilen personeli belediyenin çaycısı denetliyor. Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; belediyede dışlandıklarını söyleyen cezalı personeller, iş arkadaşlarının kendilerine vebalı gibi davrandığını, kendilerini denetlemeden sorumlu çaycının, çay dahi vermediğini belirtti.

SİYASİ HIRS GEÇER SANDIM

Tufanbeyli Belediyesinde Başkanının ekmekleriyle oynadığını söyleyen, 7 yıllık çalışan Ziraat mühendisi A. A., “Annemi ve teyzemi kaybettim. İzin sonrası belediyeye döndüğümde ise sistemlere giriş şifrelerimin iptal ettiklerini öğrendim. Daha sonra ise görevden alındığım tebliğ edildi. Aşağıdaki boş odaya geçmem istendi. İlk başta siyasi hırs geçer bu süreç dedik. Ancak aylar geçti süreç bitmedi. İki çocuğum var. Sürekli ne olacak endişe içerisinde yaşıyorum” dedi.

BAŞKAN İÇİN BAYRAK SALLAMAYAN BELEDİYEYE GİREMEYECEK

Başkan Remzi Ergü’nün ‘Seçimde benim için yeterince bayrak sallamayan bu belediye giremeyecek’ dediğini hatırlatan bir belediye çalışanı ise, ”Dediğini yaptı” dedi. Belediye başkanı Ergü ise iddiaları yalanladı.

GÖNGÖREN’DEKİ SKANDAL

AKP’li Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi’nin bir belediye çalışanını tuvaletin önünde otur kalk cezası vermesi geçen hafta çokça konuşulmuştu. Gelen tepkiler üzerine İpekçi, belediyenin ve kendisinin dış güçlerin saldırısı altında olduğunu söyleyerek istifa etmişti.

Le Mesurier’in adli tıp raporu: Yüksekten düşme, genel beden travmasına bağlı ölüm

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder