16 Aralık 2019 Pazartesi

Fenerbahçe’ye kötü haber; Sadık Çiftpınar sezonu kapattı

Fenerbahçe’nin savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar, ön çapraz bağlarının koptuğu açıklandı. 26 yaşındaki oyuncunun sezonu kapattığı belirtildi.

BOLD – Fenerbahçe’nin Sivasspor ile oynadığı maçın 19. dakikasında sakatlanan Sadık Çiftpınar’ın çekilen MR’ı sonucunda ön çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı açıklandı.
Başarılı savunmacı, Sivassporlu rakibi ile girdiği mücadele sırasında dizinden sakatlandı. Dizini tutan Sadık hemen değişiklik istedi. Daha sonra oyunun durması üzerine tecrübeli stoper, kendini yere bıraktı. İlk müdahalede durumunun ciddi olduğu anlaşılması sonrası sedye ile oyunu terk etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 22. dakikada Sadık’ın yerine Zanka’yı oyuna dahil etti.

MR’I ÇEKİLDİ SONUÇLAR KÖTÜ

Maçtan sonra MR’ı çekilen Sadık Çiftpınar’ın sonuçları kötü çıktı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Süper Lig’de Demir Grup Sivasspor ile yapılan maçta sakatlanarak oyundan çıkan 26 yaşındaki savunma oyuncusunun yapılan muayenesi ve MR değerlendirmesi sonucu ön çapraz bağında kopuk tespit edildiği duyuruldu. Oyuncunun tedavisi için gerekli planlamanın yapıldığı belirtilen açıklamada, “2019-2020 Cemil Usta Sezonu’nu kapatan futbolcumuz Sadık Çiftpınar’a ‘geçmiş olsun’ der, sağlığına bir an önce kavuşmasını dileriz” ifadesi kullanıldı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder