16 Aralık 2019 Pazartesi

Tosuncuk öldü iddiası: ‘İntihar mı, yeni bir kaçış planı mı?’

Ukrayna’da alacaklıların yakın markajında olan Tosuncuk lakaplı Çiftlik Bank dolandırıcısı Mehmet Aydın’ın, polis baskını sırasında kaldığı otelin penceresinden atladığı iddia edildi.

BOLD- Uruguay’a kaçtıktan sonra bir süre ortadan kaybolan Çiftlik Bank’ın kurucusu Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’ın geçen ay Ukrayna’nın başkenti Kiev’de görüldüğü iddia edilmişti. Haber üzerine Çiftlik Bank mağdurları broşür bastırarak Kiev sokaklarında kendilerini dolandıran Aydın’ın peşine düştü. Aydın’ın Ukraynalı yetkililere rüşvet vererek saklandığı da öne sürülmüştü.

ÖLDÜ HABERLERİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Alacaklıların yakın markajında olan ‘Tosuncuk’ ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada dolaşıma giren bir fotoğraf ile İnterpol tarafından da aranan Mehmet Aydın’ın intihar ederek öldüğü ileri sürüldü. İddiaya göre Aydın, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de saklandığı otele polisin baskın düzenlediği sırada kendisini 27. kattan aşağıya atarak intihar etti. Aydın’ın intihar ettiği iddiası sosyal medyada gündem olurken henüz resmi makamlardan bir açıklama yapılmadı.

İZİNİ KAYBETTİRMEYE Mİ ÇALIŞIYOR

Aydın’ın ‘intihar’ haberlerini kendisi ortaya attığı ve böylelikle yakın takibindeki mağdurlara izini kaybettirmek istediği yorumları da yapılıyor. Çiftlik Bank dolandırıcılığı Mehmet Aydın, kazanç sağlayacağı iddiası ile sanal çiftlik üzerinden satışların yapıldığı bir şirket aracılığı ile birçok insanı dolandırmıştı.

48 SANIK YARGILANIYOR

Mehmet Aydın Çiftlik Bank operasyonunun başladığı 16 Mart 2018 tarihinden beri kayıplarda Uruguay’a kaçtığı tespit edilen Aydın hakkında kırmızı bülten çıkarılmıştı. Binlerce kişinin milyonlarca lira dolandırıldığı gerekçesiyle açılan davanın Mehmet Aydın ile beraber 48 sanığı bulunuyor.

AKP’li Sancakların yerli ve milli kan ürünü vurgunu Meclis’te

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder