16 Aralık 2019 Pazartesi

HBO’dan dopdolu 2020 tanıtımı

HBO 2020’de izleyici karşısına çıkaracağı dizi ve filmlerin görüntülerinden oluşan bir video yayınlandı. Söz konusu tanıtım videosunda Lovecraft Country ve Run gibi merakla beklenen dizilerden görüntüler yer alıyor.

BOLD– 2019’da Game of Thrones’un final sezonuyla rekor izlenme oranları yakalayan HBO, bu performansını Chernobyl, Big Little Lies, Euphoria ve His Dark Materials gibi dizilerle devam ettirdi. Yılın sonuna yetişen Watchmen ise başarılı seneyi taçlandırmış oldu. Kanal yakaladığı ivmeyi 2020’de de sürdürmeye kararlı görünüyor.

Aaron Paul’un da yer alacağı Westworld 3. sezon yılın en çok beklenen yapımlarından biri

WESTWORLD, LOVECRAFT COUNTRY, NEW POPE VE DİĞERLERİ
2019’un sonu yaklaşırken gelecek sezona odaklanan tüm yayın platformları gibi HBO da 2020 yapımlarının reklamını yapmaya başladı. Bu amaçla yayınlanan tanıtım videosu zengin içeriğiyle büyük beğeni topladı.

Westworld’ün merakla beklenen 3. sezonundan yeni görüntüler barındıran bu tanıtım videosu ayrıca; The Outsider, Lovecraft Country, The Undoing, Perry Mason, The Third Day, The Plot Against America, I Know This Much is True, The New Pope, Avenue 5, Run, We Are Who We Are, Industry, Betty, January 22nd gibi yeni diziler hakkında da ipuçları veriyor. İşte o video…

2020 SONRASI DA İDDİALI
HBO’nun hazırlık aşamasındaki yapımları ise yayınlanan videodakinden daha fazlasını barındırıyor. 2021’den itibaren karşımıza çıkması muhtemel yapımlar arasında Game of Thrones spin-off‘u olan House of the Dragon, Joss Whedon’ın yaratıcısı olduğu The Nevers, Kate Wisnlet’ın başrolünü üstlendiği Mare of Easttown, J.J. Abrams’ın yaratıcısı olduğu Demimonde ve Downton Abbey ile tanınan Julian Fellowes’un yeni dizisi The Gilded Age gibi iddialı projeler var.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder