17 Aralık 2019 Salı

Bomba düzeneği ve silahla banka çalışanlarını rehin aldı: “Amacım soygun değil, dikkat çekmek istedim”

Antalya’da bir kişi sahte bomba düzeneği ve bir silahla banka şubesine girerek erkek çalışanları rehin aldı. Polisin ikna ettiği şüphelinin “Dikkat çekmek istedim” ifadesi şaşırttı.

BOLD – Olay sabah saat 09.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Konyaaltı Caddesi üzerindeki özel bir banka şubesinde meydana geldi. Bankaya giren şüpheli üzerinde bomba düzeneği ve silah bulunduğunu belirterek kadın çalışanların dışarı çıkmasını istedi. Kadın çalışanların ihbarı üzerine, erkek çalışanları rehin alan şüpheli için olay yerine çok sayıda polis ekibi ve patlayıcı uzmanı sevk edildi. Cadde trafiğe kapatılırken, Özel Harekat polisleri de çalışmalara başladı. Şüphelinin üzerindeki patlayıcı düzeneği için jammerli araçlar da olay yerine sevk edildi.

SOYGUN İÇİN GİTMEMİŞ

İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’ın yönettiği operasyonda banka içine giren emniyet yetkililerinin görüşmesi sonucu ikna edilip dışarı çıkartıldı. Şüphelinin üzerindeki bomba düzeneğinin sahte olduğu anlaşıldı. Başında kapüşonla çıkartılıp polis aracına alınan şüpheli, emniyet götürüldü. Şüpheli şahısın ifadesinde, bir emlak vurgununun mağduru olduğu amacının soygun yapmak değil değil, dikkat çekmek olduğunu söylediği öğrenildi.

AKP’li başkandan Kuzey Kore taktikleri: Seçimlerde yeterince bayrak sallamayana boş oda işkencesi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder