15 Aralık 2019 Pazar

Merih Demiral söke söke formayı kaptı, Udinese karşısında asistini yaptı

Juventus formasıyla ligde bu sezon ikinci maçına çıkan Merih Demiral, Udinese karşısında ilk asistini yaptı. Merih’in İtalya’daki performansı ile alkış aldı.

BOLD – Juventus, İtalya Serie A’nın 16. haftasında Juventus evinde Udinese’yi 3-1 mağlup ederken, maça 11’de başlayan milli yıldızımız Merih Demiral karşılaşmada asist yaptı. Şampiyonlar Ligi’nde ilk 11’de başladığı maçta dikkat çeken performansıyla adeta formayı söke söke aldı. Sarri’nin baskılar karşısında ilk 11’de oynattığı Merih Udinese karşısındaki müthiş performansı ile de alkış aldı. Savunmada kritik müdahaleleriyle dikkat çeken Merih, partneri Bonucci’ye yaptığı asist sonrası büyük bir sevinç yaşadı.

JUVENTUS MAÇA HIZLI BAŞLADI

Maça hızlı başlayan Juventus Portekizli yıldızı Ronaldo’nun 9 ve 37’inci dakikalarda attığı golle durumu 2-0’a getirdi. İlk yarının son dakikalarında kornerden gelen ortaya iyi yükselen Merih Demiral topu kafayla ceza sahası içindeki Bonucci’ye aktardı. İyi bir kafa vuruşu yapan Bonucci de topu ağlarla buluşturdu ve ilk yarının skorunu belirledi. Juventus mücadeleyi 3-1 kazandı. Udinesse’nin tek sayısı 90+4’de Pussetto ile geldi.

Merih Demiral’ın istatistikleri;
Asist-1
Top uzaklaştırma – 6
Engellenen şut – 2
Top kapma – 4
Pas isabet oranı – %95 Kazanılan ikili mücadele – 2/2
Kazanılan hava topu – 5/6

Bu sonucun ardından 2 haftadır kazanamayan Juventus tekrar 3 puana geri döndü ve 39 puana yükseldi. Galibiyet hasreti 5 maça çıkan Udinese ise 15 puanda kaldı. Serie A’nın 17. haftasında Juventus deplasmanda Sampdoria ile karılaşacak, Udinese ise evinde Cagliari’yi konuk edecek.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder