15 Aralık 2021 Çarşamba

Gelecek Partili Selçuk Özdağ: Erdoğan-Bahçeli anlaştı, baskın seçim olacak

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Tayyip Erdoğan-Devlet Bahçeli görüşmesinde erken seçim kararı çıktığını ve Türkiye’de 19 Haziran’da baskın bir seçim olacağını öne sürdü.

BOLD – Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Erdoğan-Bahçeli görüşmesinden erken seçim kararı çıktığını belirterek 19 Haziran’da seçim olacağını iddia etti.

TELE 1 televizyonundaki Mercek programında konuşan Selçuk Özdağ, erken seçim tartışmaları konusunda bazı iddialarda bulundu.

Özdağ, “Geçen aylarda Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin görüşmesinde 19 Haziran’da seçim kararı aldılar” dedi ve ekledi: “Benim tahminimce ve aldığımız duyumlarca da bu şekilde. Türkiye’de bir baskın seçim olacak.” dedi.

Sosyal medya fenomeni Mustafa Selanik de geçen ay yaptığı bir paylaşımda erken seçim tarihinin 19 Haziran olarak belirlendiğini söyleyerek, “Kesin bilgi ve yakında kamuoyuna deklare edilir” demişti.

Twitter fenomeni gün verdi: Erken seçim 19 Haziran’da

Gelecek Partili Selçuk Özdağ: Erdoğan-Bahçeli anlaştı, baskın seçim olacak yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder