15 Aralık 2021 Çarşamba

Yüz milyarlarca dolarlık Çark deşifre oldu: Çalmak kolay, saklamak zor

Yüz milyarlarca dolarlık vurgun ve Türkiye’ye ekonomiden-hukuka her alanda dip yaptıran çetenin bilinmeyenleri Bold Medya’nın ÇARK belgeselinde gözler önüne seriliyor. Gazeteciler araştırdı, uzmanlar ve tanıklar konuştu. Belgeselde, 8. yılında 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonu anlatılıyor.

BOLD –  Bold Medya’nın Çark adını verdiği belgeselde operasyonu başlatan İstanbul Emniyet İstihbarat Şube Müdür yardımcısı, o dönemden bugüne bilinmeyen gerçekleri ilk kez anlattı. Bedrettin Uğur’un hazırladığı belgesel 16 Aralık Perşembe TSİ ile 19:00’da Bold’un Youtube hesabından yayınlanacak.

Çark’ta neler var?

– Reza Zarrab’ın izini sürüp, onu yeni kimliği ile Miami’de bulan Gazeteci Adem Yavuz Arslan, çok konuşulacak bilgileri paylaştı.

-Adliye koridorlarında gerçeği ortaya çıkardığı için hayatı alt üst edilen Gazeteci Bülent Ceyhan, çalınan paraların kimler tarafından nasıl saklandığını açıkladı.

-Gazeteci Levent Kenez ise halkın cebine girecek paranın nasıl hükümet eli ile başka ülkelere aktarıldığını araştırdı, yolsuzluğun rotasını deşifre etti.

-Gazeteci Cevheri Güven’in dikkat çeken tespitleri ve dönemin Cumhuriyet Savcısı Muammer Akkaş’ın yıllar sonra daha da anlam kazanan özel açıklamaları ÇARK belgeselinde.

Yüz milyarlarca dolarlık Çark deşifre oldu: Çalmak kolay, saklamak zor yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder