14 Aralık 2021 Salı

Karamollaoğlu: İktidar, Yeniden Refah ile görüşüyor

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi’yle ilişkilerine dikkat çekti. Karamollaoğlu, “Şimdi Yeniden Refah Partisi’ne bir destek var. Bu belli.” dedi.

BOLD – Saadet Partisi’ni bölme çalışmaları Oğuzhan Asiltürk’ün ani ölümüyle yarıda kalan Erdoğan, rotayı Yeniden Refah Partisi’ne yöneltti. Cumhuriyet gazetesinden Mustafa Balbay’a konuşan Karamollaoğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Yolun başında Amerika’ya, İsrail’e sözler vermiş, düşe kalka onları tutmaya çalışıyor” ifadesini kullandı. İktidarın Yeniden Refah Partisi’yle kurduğu temasa dikkati çeken Saadet Partisi lideri, “Tayyip Bey’in öyle geniş ufku da yoktur.” dedi.

ERDOĞAN İLE SAADET ARASINDAKİ AYRILIKLAR

Balbay’ın ‘Bu nas değil akıldışılık’ başlıklı yazısında aktardığına göre Karamollaoğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisiyle aralarındaki ayrılıkları anlatırken “Başında söyledik: yüzde 50+1 yanlış, sistem yanlış. İşin başında bize Mehmet Uçum’u gönderdi. Dört saat allayıp pulladı, kafamıza yatmadığını söyledik. Sonra Şentop’u gönderdi. Ona da anlattık. Böyle denetimsiz sistem olmaz” dedi.

TAYYİP BEYİN GENİŞ UFKU YOKTUR

Karamollaoğlu, Erdoğan için “Tayyip Bey’in öyle geniş ufku da yoktur. Durumunu, koltuğunu korusun hepsi o kadar. Yolun başında Amerika’ya, İsrail’e sözler vermiş, düşe kalka onları tutmaya çalışıyor” yorumunda bulundu.

Erbakan: İktidar 17 senede hiçbir faydalı iş yapmadı diyen muhalefetten bu millet bıkmıştır.

FATİH ERBAKAN’A DESTEK VAR

İktidarın Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi’yle ilişkilerine dikkat çeken Karamollaoğlu, “Şimdi Yeniden Refah Partisi’ne bir destek var. Bu belli. Yasaya göre kapatılan partinin adında parti kurulamaz. Bu da açık. Bakalım, mahkemeye verdik. Fatih Bey’e (Erbakan) partide yer verdik, böyle bir tercih yaptı” ifadelerini kullandı.

Demirtaş, Erdoğan’ın yeni ekonomik modelini ‘Cin Ali serisi’ şeklinde çizdi: Cin Modeli

Karamollaoğlu: İktidar, Yeniden Refah ile görüşüyor yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder