11 Mayıs 2019 Cumartesi

Bahçeli’nin ‘artık sevemem’ dediği Cem Yılmaz’ın sevenleri sosyal medyayı salladı

Cem Yılmaz hayranları, İmamoğlu paylaşımlarından dolayı ‘Cem Yılmaz’ı artık sevemem ‘diyen Bahçeli’ye, attıkları twitlerle adeta ‘sevmezsen sevme’ dedi.

Dün akşam gazetecilerle iftar yemeğinde buluşan Devlet Bahçeli’nin İmamoğlu’na destek veren Cem Yılmaz’ı ‘bundan sonra sevemem’ sözü sosyal medyayı salladı.

Bahçeli’nin sözlerinin ardından sosyal medyada bugünün en çok konuşulan konularından olan Cem Yılmaz’a destek. Bahçeli’ye de tepki var. Sevenleri, Yılmaz için atılan onbinlerce twit ile Bahçeli’ye adeta sevmezsen sevme dedi. Yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle:

SATAŞMAYIN ZEKASIYLA EZER GEÇER
Cem Yılmaz’a destek veren gazeteci Sedef Kabaş: ‘Cem Yılmaz, ülkenin en yetenekli sanatçılarından biri. Kazandığını sinemaya harcar. Siyasete mesafeli durur. Çok okur. Her sene vergi rekortmeni olur. Gider oyunu kullanır. İyi sanatçı, iyi vatandaştır. Seveni çoktur. Sataşmayın. İstese zekası ile ezer geçer.

SEVMEM İÇİN BİR NEDEN DAHA
Tecrübel gazeteci İsmail Dükel de Yılmaz’a destek verenlerden: Devlet Bahçeli “Cem Yılmaz’ı artık sevemem” demiş! Cem Yılmaz’ı sevmem için bir neden daha.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’ın paylaşımı Bahçeli’ye direkt cevap gibi: Ben ise Cem Yılmaz’ı seviyorum

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?
Bahçeli’nin hedefinde sanatçılar da vardı: “Türkiye’de TV’ler olmayan sanatçıları olur hale getiriyorlar. O kadar yükseldikten sonra bir laf etmesi lazım. Onları dikkate almıyorum ben. Herkes Cem Yılmaz Bey’i sever ve çok güler. Ben ise onu görünce önce bir elbiseni değiştir derim. Kravat tak, hatta takma başka bir şeyler yap. Belediye seçiminde oy vereceksen git ver ama sana yönelmiş sevgiyi siyaseten istismar edip hepimizin alerjisini toplamaya vesile olma. Yüzde 49’u sevebilirsin ama yüzde 51’e de saygı duy. Ben, Cem Yılmaz’ı bundan sonra sevemem”.

İki gün önce bir rahatsızlık geçiren Cem Yılmaz ise Twitter hesabından, Bahçeli’nin sözlerine karşılık veren bir henüz paylaşımda bulunmadı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder