11 Mayıs 2019 Cumartesi

YSK mağduruyum diyen Yıldırım çark etti: Oylarımızı çaldılar

“Asıl ben mağdur edildim” diyerek önce YSK’yı suçlayan Binali Yıldırım “Çalınan oylarımızın 23 Haziran’da hesabını soracağız’ diyerek CHP’yi suçladı.

Bir günde 2 kez çark eden Binali Yıldırım’ı gazeteci Sedef Kabaş sert bir dille eleştirdi: ‘Binali Yıldırım, SUÇ işliyor! Seçim iptalini “oylarımızı çaldılar” YALANI üzerine kuruyor. Sandıkları defalarca saydırdılar. Çalınmış TEK OY çıkmadı. YSK iptal için hukuki neden bulamadı, sonunda kendi ihmalini ortaya sürürek 6 Mayıs’ta halk iradesine DARBE yaptı!’

Daha önce YSK’nın asıl kendisini mağdur ettiği çıkışını yapan Binali Yıldırım şimdi de 31 Mart seçimlerini oyları çalındığı için kaybettiğini öne sürdü.

Binali Yıldırım sosyal medyadan “31 Mart’ta çalınan oylarımızın hesabını 23 Haziran’da soracağız” dedi. Gazeteci Sedef Kabaş’a göre Binali Yıldırım suç işliyor.

Yıldırım’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayı Kabaş şu ifadelerle eleştirdi: “Binali Yıldırım, SUÇ işliyor! Seçim iptalini “oylarımızı çaldılar” YALANI üzerine kuruyor. Sandıkları defalarca saydırdılar… Çalınmış TEK OY çıkmadı.’

Kabaş YSK’nın kendi hatasını bahane ederek seçmen iradesine darbe yaptığını söyledi. Sedef Kabaş’ın o ifadeleri de şöyle: “YSK iptal için hukuki neden bulamadı, sonunda kendi ihmalini ortaya sürürek 6 Mayıs’ta halk iradesine DARBE yaptı!”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder