11 Mayıs 2019 Cumartesi

Cumhur İttifakı’ndan Öcalan açılımı: Avukatıyla görüşsün

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, PKK lideri Abdullah Öcalan’ın avukatı ile görüşmesi gerektiğini söyledi. Ekrem İmamoğlu’nun “Her şey çok güzel olacak” sloganının yanlış olduğunu ifade eden Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı MHP’nin lideri Bahçeli, seçimle ilgili paylaşım yapan sanatçılara tepki gösterdi. Bahçeli’nin hedefinde CHP lideri Kılıçdaroğlu da vardı.

Milliyet’ten Önder Yılmaz’ın haberine göre Bahçeli, iftar programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme ilişkin ve seçim tartışmalarına dair açıklamalarda bulundu. Bahçeli, PKK lideri Abdullah Öcalan’ın avukatlarıyla görüşmesi için de açıklamada bulunarak, “Bana sorarsanız avukatıyla görüşsün” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NA DOKUNULMAZLIĞI HATIRLATTI

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bir kez daha dokunulmazlık çağrısı yapan MHP lideri Bahçeli “Bu kadar aşırı, karıştırıcı konuşmayı yapan bir kişi dokunulmazlık zırhına bürünmemelidir. ‘Dokunulmazlığın kaldırılmasından yanayım’ şeklinde bir teklif gelirse ilk müspet oyu vereceğimi söyledim. Böyle olmadığı takdirde savcılar soruşturma başlatırsa dokunulmazlığın kaldırılması noktasında bir fezleke talebinde bulunabilirler. O zaman bizim kanaatimizde bir değişiklik olmaz. CHP’nin bazı sözcüleri ‘hodri meydan’ diyor. Neyin hodri meydanını yapacağız? Getireceksen bu dokunulmazlığı sen getirecektin” ifadelerini kullandı.

‘HER ŞEY GÜZEL OLACAK’ EMRE USLU’NUN SLOGANI

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun “Her şey çok güzel olacak” sloganına dikkati çeken Bahçeli şöyle konuştu:

“2014-2013 yıllarında Emre Uslu denen bir kişinin sloganı bu. Şimdi bunu herkes kullanıyor. Bir de bütünleşenler var.”

 

kronos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder