20 Nisan 2019 Cumartesi

Annem Pastanelerde Çalışıyor

Biz 3 kardeşiz. Ben tıp okuyorum. Kız kardeşim lise son sınıfta. Abim ise evli ve memur. Hayatımız gayet güzel devam ediyordu.
17 Aralık sonrası babamı tutukladılar. Ne yapacağımızı şaşırdık kendimize gelemedik. Günler aylar yıllar geçti babam hala cezaevinde.
Sonra abimi de işinden ihraç ettiler ve tutukladılar. 1 yaşında bir kızı var. Annem, kardeşim, ben, yengem ve 1 yaşındaki yeğenim ile bir başımıza ortada kaldık. Yeğenim babasını aylardır görmedi, belki de yüzünü unuttu. Hepimiz bir evde birbirimize teselli olmaya çalışıyoruz.
Annem de arada pastanelerde çalışıyor onun sayesinde geçimimizi sağlıyoruz. Yengem ise psikolojik olarak tamamen iflas etmiş durumda. 2 sefer hastaneye kaldırdık ve tedavi görmeye başladı. Derdimizi anlatacağımız, bize çözüm sunacak bir merci maalesef yok. Türkiye’de hukuk tamamen askıya alınmış.
Bizden olmayan ölsün mantığı ile hareket eden bir hukuk sistemi var. İktidardan yana değilsen senin yaşama hakkın yok diyor. Bir an evvel bu durumumuza yardım bekliyoruz. Elimizden gelenler bunlar umarım bizim için iyi sonucu olur. İyi günler.



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/04/21/annem-pastanelerde-calisiyor/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder