20 Nisan 2019 Cumartesi

Gelinimi Sorguya Almışlar

Oğlum, İzmir’in bir ilçesinde esnaflık yapıyor. 20 Ağustos günü eşimin işlerine yardımcı olmak için köyümüze gelmişti.
21 Ağustos sabahı Tire’deki oğlumun evine polisler sabah vakti baskın yapmış ve oğlumu bulamayınca eşini gözaltına almışlar. 2 tane çocuğunu da anne ve babası başlarında olmadan öylece evde bırakıp gitmişler.
Oğlum eşinin haberini alınca direk yola çıktı. Gelinimi sorguya almışlar baskı kurmuşlar. Torunlarımızı MEB’e bağlı özel okula göndermeleri suçmuş. Oğlumu çocuklarını özel okula gönderdiği için teröre yardım ve yataklık yaptığı ve iktidar bir bankayı terör destekçisi ilân ettiği için gözaltına alınmış.
Şuan Menemen Cezaevi’nde ve çok kötü şartlarda kalıyor. Avukat tutmak istedik en az isteyen 100 bin TL istiyorlar. Hukuk işlemez olmuş ve piyasadaki avına yatmış kurt avukatlar fahiş rakamlar söylüyorlar. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Oğlumun işyeri 5 aydır kapalı. Eşi ve 2 torunumuzun geçimini devam ettirmesi çok zor. Bir hiç uğruna burada ceza görmekte ve halen daha ne mahkeme günü ne de iddianame belli değil.
Ailecek çok zor durumdayız. Bir an evvel gereğinin yapılmasını ve suçlu suçsuz kimse ortaya çıkmasını istiyoruz. Eğer ki mahkeme olursa oğlumun suçsuz olduğu anlaşılacaktır. Bu mektup sesimizi duyurmamıza vesile olursa çok memnun olurum.



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/04/21/gelinimi-sorguya-almislar/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder