20 Nisan 2019 Cumartesi

Clint Eastwood’dan yeni proje: The Ballad of Richard Jewell

Son olarak The Mule’a imza atan Clint Eastwood’un bir sonraki filmi uzun süredir hazırlık aşamasında olan Ballad of Richard Jewell olabilir.

88 yaşındaki sinema bilgesi Clint Eastwood

BİR MEDYA ELEŞTİRİSİ
Geçtiğimiz yıl önce The 15:17 to Paris, ardından da The Mule ile sinemaseverlerin karşısına çıkan Clint Eastwood, zaman kaybetmeden bir sonraki projesi için çalışmalara başladı. Filmloverss’ın Deadline’dan aktardığı habere göre usta yönetmenin bir sonraki filmi uzun süredir gündemde olan Ballad of Richard Jewell olabilir.

Film, asılsız bir haber yüzünden yaşamı alt üst olan güvenlik görevlisi Richard Jewell’in yaşadıklarına odaklanacak

Shattered Glass, Breach ve Captain Phillips gibi filmlerin Oscar adayı senaristi Billy Ray‘in senaryosunu kaleme aldığı Ballad of Richard Jewell, bir güvenlik görevlisi olan Richard Jewell’ın hakkında yayınlanan asılsız bir haber yüzünden 1996 Yaz Olimpiyatları’ndaki terör saldırısının suçlusu olarak görülmeye başlamasıyla yaşadıklarını konu alıyor. Yerel bir kahramanken bir anda Amerika’nın en nefret edilen insanına dönüşen Jewell’ın hikâyesi, sorumsuzca yapılmış bir haberin ne kadar tehlikeli olabileceği göstermesi açısından büyük önem taşıyor.

Filmin başrollerinde Jonah Hill ve Leonardo DiCaprio‘nun yer alacağı açıklansa da yönetmen değişikliğinden dolayı bunun gerçekleşmesi zor görünüyor

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder