20 Nisan 2019 Cumartesi

Bahçeli lütfetti, İmamoğlu için “Görevine şimdilik başladı” dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı. Bahçeli, İmamoğlu’nun görevine şimdilik başladığını belirterek, İstanbul seçimlerinin yenilenmesi gerektiğini dile getirdi.

Bahçeli, İmamoğlu’nu terörist dediği Selahattin Demirtaş’a methiyeler düzmekle suçladı.

OLAĞANÜSTÜ İHTİLAL SÜRECİ ÇALIŞMAKTADIR

Bahçeli, “CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı 31 Mart’tan 17 gün sonra yani 17 Nisan’da mazbatasını almış, görevine şimdilik başlamıştır. Musakka edebiyatından veri tabanı altyapısını kopyalama teşebbüsüne kadar, mazbatalı şahıs gizli bir gündem çerçevesinde faaliyetlerini hızlandırmıştır. Ancak olağanüstü ihtilal süreci de çalışmaktadır. İstanbul’daki seçimlere şaibe karışmıştır. İstanbul’daki seçimlere derin ve delilli usulsüzlükler hakimdir” dedi.

ŞİMDİ SÖZ SIRASI YSK’DADIR

Bahçeli şunları dile getirdi: “Büyükçekmece ve Maltepe’de gün yüze çıkan vahim iddialar, yenilir yutulur türden değildir. En doğru ve makul kararı YSK verecektir. Bize göre İstanbul’daki seçimin yenilenmesi, maşeri vicdanı rahatlatacaktır. 17 gün boyunca mazbata ile yatan, mazbata ile kalkan, toplumu kutuplaştıran, siyasi tartışmaları stadyumlara kadar taşıyan Sayın İmamoğlu ve partisi, büyük bir yanlışın faili olmuşlardır. Mazbata almakla iş bitmemiştir, süreç sonlanmamıştır. Şimdi söz sırası YSK’dadır.”

OY ORANIMIZ ATATÜRK’ÜN DOĞUMUDUR

Oy oranı konusunda da yine bir hesap yapan Balçeli, “Oy oranımız yüzde 18.81’dir. 18.81, 1881’dir. O da Atatürk’ün doğumudur” dedi.

BAHÇELİ’NİN HEDEFİ ERDOĞAN

Gazeteci Gürsel Bahçeli’nin 1881 hesabının hedefinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu iddia ettti. Twitter’dan bir paylaşım yapan Gürsel şunları kaydetti: “Bahçeli, AKP’ye ‘yüzde 33’e düştünüz’ demiş oluyor. Hesap basit, Cumhur’un yüzde 52’sinden Bahçeli’nin yüzde 18,81’ini çıkarınca 33,19 kalıyor. Bahçeli’nin 18,81 varsayımından Atatürk’ün doğum yılına uzanan numerolojinin örtülü hedefi Erdoğan’dır. Çok ilginç!”

İstanbul halkının parası yıllarca Bilal’in vakıflarına aktarılmış

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder