20 Nisan 2019 Cumartesi

Antalya, Akhisar’ın umutlarını tüketti

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde 2012-13 sezonunda yükseldiği Süper Lig’de aralıksız mücadele eden ve bir ilçe takımından beklenenin üzerinde performans göstererek Türkiye’yi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden Akhisarspor, bu sezon kötü günler yaşıyor. Kümede kalma savaşı veren Yeşil-Siyahlılar, Süper Lig’in 29. haftasında Antalyaspor’u ağırladı. Rakibine mağlup olmaktan kurtulamayan Akhisarspor’un kümede kalma umutları biraz daha azaldı.

MEVLÜT ERDİNÇ, ANTALYA PLAKASINI TAKTI

Antalyaspor’a bu zorlu maçta galibiyeti getiren isim, son haftaların formda ismi Mevlüt Erdinç oldu. Mevlüt, Antalya’nın plaka numarası olan 7. dakikada attığı golle takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Golcü futbolcu, 40. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak bu sezon attığı sol sayısını 7’ye yükseltti. Akhisarspor’un tek golü ise 58. dakikada Helder Barbosa’dan geldi. Antalyaspor kalecisi Boffin’in kritik kurtarışlar yaparak galibiyette en az Mevlüt Erdinç kadar pay sahibi olduğu maç, 2-1 sona erdi.
Bu sonucun ardından puanını 41’e yükselten Antalyaspor, 5. sıraya tırmanırken, 24 puanda kalan Akhisarspor son sıradan kurtulamadı.

AKHİSARSPOR-ANTALYASPOR: 1-2

STAT: Spor Toto Akhisar
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Mustafa Sönmez, Asım Yusuf Öz
AKHİSARSPOR: Lukac, Lopes, Caner Osmanpaşa, Cocalic (Dk. 28 Vrsajevic), Kadir Keleş (Dk. 46 Barbosa), Aykut Çeviker (Dk. 76 Bokila), Serginho, Güray Vural, Sissoko, Manu, Cikalleshi
ANTALYASPOR: Boffin, Nazim Sangare, Celustka, Bahadır Öztürk, Cissokho, Hakan Özmert, Charles Fernando, Serdar Özkan (Dk. 78 Zeki Yıldırım), Doğukan Sinik (Dk. 84 Armel Drole), Fredy (Dk. 66 Yekta Kurtuluş), Mevlut Erdinç
GOLLER: Dk. 7 ve Dk. 40 Mevlüt Erdinç (Antalyaspor), Dk. 58 Barbosa (Akhisarspor)
SARI KARTLAR: Dk. 9 Sissoko, Dk. 70 Serginho (Akhisarspor) Dk. 23 Hakan Özmert, Dk. 45+2 Nazim Sangare (Antalyaspor)

kronos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder