20 Nisan 2019 Cumartesi

Biz Hep Barıştan Yana Olduk

Merhaba. İsmim A.K. İzmir merkezde ikamet ediyorum. 14 yıldır Diyanet İşleri Başkanlığında din görevlisi olarak çalışmaktayım. Eşim özel bir hastanede hemşire idi. Şu anki mevcut hükümetle aynı fikirde olmadığı için eşimin çalıştığı hastaneye önce kayyım atandı, sonrada kapatıldı. İzmir’in en nezih en başarılı hastanesiydi hâlbuki. Eşim işsiz kaldı. Hiçbir hakkını vermediler.
2. olarak 2016 Eylül ayında beni çalıştığım kurum olan Diyanet İşleri Başkanlığından açığa aldılar, daha sonrada ihraç ettiler. Sebep olarak; görev yaptığım camide namaz kılmak için gelen fanatik bir hükumet yanlısı amcanın beni şikâyet etmesini gösterdiler. Ettiği şikâyette eşimin özel hastanede çalışmasıymış. Biz bu işten hiç bir şey anlamadık, böyle bir saçmalık olabilir mi? Eşim ve ben hiçbir zaman teröre ve terör örgütlerine destek olmadık. Her zaman barıştan yana olduk. Eşim ve ben ikimizde aynı köydeniz. İkimizin de ailesi bizi çok büyük zorluklarla okuttular. Hiçbir suçumuz günahımız olmadan ikimizde işimizden olduk.
3 çocuğumuz var. Şu an çok ciddi geçim sıkıntısı çekiyoruz. Çevremizde bizim durumumuzda çok aile var. Hükumet kendi düşüncesinde olmayan memurları görevlerinden ihraç ediyor. Türkiye’deki bu hukuksuzluğa umarım birileri dur der. Bu konuda sizden yardım bekliyoruz.

İyi günler…



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/04/21/biz-hep-baristan-yana-olduk/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder