29 Mart 2019 Cuma

AKP ‘nin son seçim kozu: Seçim gecesi tüm afişler inecek sadece Erdoğan’ın resimleri asılacak

Yeni Çağ yazarı Ahmet Takan, ‘seçim karargahında görev yapan AKP’li bir kaynağımdan aldığım bilgiye göre’ diyerek “Cumartesiyi Pazar gününe bağlayan gece saat 01’den sonra tüm okulların önleri ve tüm bulvarlarda belediye, tüm partilerin afişlerini indirecek. Sonra sadece Tayyip Erdoğan’ın resimlerini asacaklar” iddiasında bulundu.

Takan yazısında, “Sandığa gidenlerin, son göreceği kişi o olsun istiyorlar. Böylelikle, Mehmet Özhaseki’yi değil reisi oylatalım diye karar aldılar. Özellikle, Sincan, Keçiören ve tüm taşra ilçelerde, tüm okul duvarlarında bu yapılacak. Kararsız seçmen bizim için çok önemli…” ifadelerini kullandı.

MİLLET BIKTI, GERGİNLİK DEĞİL HUZUR İSTİYOR

Takan, “AKP’li kaynağımın anlattığı bu son dakika hamlesi, bence, sadece Ankara’da değil, başta İstanbul olmak üzere -iktidar açısından sıkıntılı- pek çok yerde uygulanabilir. Aman dikkat!.. Muhalefet adayları soğukkanlılıklarını kaybetmemeli. Provokasyon kokan tuzaklara düşmemeliler. Taraftarlarını sakinleştirip, hukuk ile mücadeleden de geri durmamalılar. Ne yaparlarsa yapsınlar, milletin gönlüne kalbine resmettiği adayları oradan kazıyamazlar. Millet, artık bıktı!.. Gerginlik ve kaos istemiyor…Huzur istiyor!..” diye yazdı.

BEKA DEĞİL KOLTUK MESELESİYMİŞ

Takan yazısında şunları dile getirdi: “Zillet ittifakı diyerek yola çıktılar, tutmadı. Beka meselesi haline getirmeye çalıştılar. ABD, Kudüs’e elçi atarken, Golan Tepelerini İsrail toprağı olarak ilan ederken, Fırat’ın doğusunda PKK/YPG cirit atarken verdikleri cılız tepki. Ege’de 18 ada ve 1 kayalığımızın Yunan tarafından işgal edilişi, Papaz Bartholomeos’un ekümenik olarak kabul edilişi. Tank palet fabrikamızın Katar ordusuna devri. Memlekette ekonomik kriz zirve yaparken, kurdukları tanzim çadırları. İthal patates, ithal kuru soğan. Millet gördü ki; beka meselesi değil koltuk meselesiymiş.”

MİLLET DOLMABAHÇE MUTABAKATINI UNUTMADI

Takan Yazısında şu ifadelere verdi: “O da yemedi, Bay Kemal; Millet güldü geçti!.. Meral Akşener’e içeri attırırım tehdidi; Meğer meydan sanıldığı gibi boş değilmiş!.. Terörist, vatan haini suçlamaları; Millet, Dolmabahçe mutabakatını imzalayanların fotoğraflarını unutmamıştı. ‘Sayın Öcalan’dan gelen mektupları meydanlarda nasıl okuttuklarını, sazcı kardeşi, akilleri, hala hatırlıyordu. Kürdistan’a çakılan selamları, Kandil röportajlarını, megri megrileri, Türk düşmanı Şivan Perver ile çapulcu başı Barzani’nin kafasına dökülen gül yapraklarını, el ele çektirilen hatıra fotoğraflarını, Habur rezaletini, terörist PYD/YPG’li Salih Müslim’in Ankara’da ayaklarına serilen kırmızı halıyı, Türk semalarına çekilen sözde Kürdistan bayraklarını, Dip dalgası patlama noktasına geldi!..”

Ocaktan: Bu cümlenin anlamı, ‘beka tehdidinin sorumlusu biziz’ demektir

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder